Winkelwagen 0
€ 0,00

Instellingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 270

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 270

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tactical tools

Zonder tactische tools bent u als professional, overheidsmedewerker of survivalexpert nergens. Het is belangrijk om te allen tijde de benodigde spullen bij u te hebben en nooit met lege handen te staan wanneer u in een onvoorziene situatie terechtkomt. Om die reden zijn de multitools en andere tactical tools van Firstcarecompany absolute favoriet van vele particuliere liefhebbers en overheidsinstanties. Bent u op zoek naar de juiste tactical tools om uw uitrusting uit te breiden of compleet te maken? Die vindt u ongetwijfeld in het assortiment van Firstcarecompany.

Tactische multitools

Bij Firstcarecompany vindt u verschillende tactical tools die uw werkzaamheden zullen vergemakkelijken. Natuurlijk mag een uitgebreide multitool niet ontbreken in uw uitrusting van tactical tools. Er zijn vele verschillende soorten multitools op de markt en zo ook in ons assortiment beschikbaar. Kiest u voor de Leatherman Charge + Earth 2020, een zeer complete multitool die dankzij haar robuuste en kwalitatief uitstekende karakter geschikt is voor zowel professionals als outdoorliefhebbers? Of kiest u voor een ietwat bescheidener model, zoals de Leatherman Wave, een multitool die ook zeer geliefd is onder hobbyklussers? Welke tactical tools ook bij u passen, Firstcarecompany kan u gegarandeerd van de juiste multitool voorzien.

Selectie tactical tools

Naast een uitgebreide selectie multitools kunt u bij ons ook terecht voor verschillende soorten verlichting, waaronder oplaadbare zaklampen, zaklampen op batterij en hoofdlampen. Met name onze hoofdlampen zien wij als dé tactical tools die niet in uw uitrusting mag ontbreken. Hoofdlampen zorgen ervoor dat u uw handen te allen tijde vrij hebt om uw benodigdheden of gereedschap te hanteren, uw kamp op te zetten of vuur te maken. De beste hoofdlamp in ons assortiment is de Led Lenser H19R Core. Dit is een extreem krachtige hoofdlamp met maar liefst 3500 lumen aan licht. Deze komt zeker van pas tijdens uw dienst of survivalbezigheden tijdens de late uurtjes. Daarnaast beschikken wij ook over tactical tools als tactische zakmessen, Reddingsmessen en (trainings)gevechtsdolken. Dit zijn producten die zijn ontwikkeld voor operators, first responders en liefhebbers die een goed reddingsmes bij zich willen dragen. Bestelt u dergelijke tactical tools bij ons, dan hanteren wij uiteraard een minimum leeftijd van 18 jaar.

Tactical tools bestellen

Geïnteresseerd in een of meerdere van onze producten? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop. U ontvangt na het plaatsen van de bestelling binnen 24 uur een bevestiging. Overheidsinstanties kunnen ook op rekening bestellen. Natuurlijk bent u ook welkom in onze fysieke winkel in Deventer om uw nieuwe tactical tools eerst eens vast te houden voor u ze mee naar huis neemt. Heeft u nog vragen over uw gewenste product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag op het gebied van persoonlijke bescherming en tactische uitrusting.