Winkelwagen 0
€ 0,00

Lanyards

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lanyards

 

Een Lanyard is een koord of bandje dat meestal om de nek wordt gedragen en wordt gebruikt om voorwerpen zoals sleutels, identificatiekaarten, badges, mobiele telefoons of andere kleine objecten bij de hand te houden. Het bestaat uit een lang, smal stuk stof of touw dat aan beiden uiteinden is bevestigd aan een sluiting of een clip. Lanyards worden vaak gebruikt in verschillende omgevingen en voor de verschillende doeleinden. Als outdoorliefhebber of particulier bent u welkom om onze verschillende Lanyards te bekijken!

Sleutelkoord, keycord of sleutelhanger, neklint en koordhouder

Een sleutelkoord, ook wel een keycord of sleutelhanger genoemd, is een draagbaar accessoire ontworpen om sleutels, bepaalde kaarten en andere kleine voorwerpen gemakkelijk bij de hand te houden. Een ander woord hiervoor is neklint. Het bestaat meestal uit een lang koord met aan het uiteinde een bevestigingsmechanisme, zoals een clip of een karabijnhaak. Een koordhouder is een specifiek onderdeel van het sleutelkoord en dient als bevestigingspunt voor items als sleutels, eventueel kan er ook een sleutelhanger aan worden vastgemaakt. Lanyards kunnen ook worden gebruikt om diverse voorwerpen aan vast te maken. Deze accessoires zijn populair voor outdoorliefhebbers of particulieren.

Paracord Lanyard met karabijnhaak

Een Paracord Lanyard bestaat uit twee delen: een apart gevlochten paracordsegment en een bevestigingsgedeelte voor de Lanyard. Paracord Lanyards hebben uiteenlopende toepassingen, zoals het stevig vastmaken van uitrustig en benodigdheden. Dankzij de karabijnhaak en snel sluiting aan het koord kan het bevestigingssysteem snel geopend en gesloten worden. Wanneer het gevlochten Lanyard systeem wordt losgemaakt, heeft het koord een lengte van 260 cm. Het is ideaal voor gebruik in overlevingssituaties, bijvoorbeeld voor het opzetten van tarp- en tentlijnen, maar ook gewoon om materialen stevig te bevestigen.

Tool Lanyard & Lanyards

Bij Firstcarecompany weten we dat een Tool Lanyard een veelgebruikt accessoire is, en vooral erg handig. Een Tool Lanyard, geschikt voor het dragen en veiligstellen van uitrusting zoals een vuurwapen, portofoon, zaklamp en messen is een specifiek type bevestigingsaccessoire dat is ontworpen voor het beveiligen van verschillende soorten apparatuur. Het bestaat meestal uit een elastisch koord of riem, vervaardigd van duurzaam materiaal zoals nylon, met bevestigingsmiddelen aan beide uiteinden. Het uiteinde wordt veilig aan de uitrustig bevestigd, terwijl het andere uiteinde wordt vastgemaakt aan de gebruiker of het desbetreffende voorwerp.

Tool Lanyard accessoire

Deze Tool Lanyard is vooral relevant in situaties waarin het dragen van een uitrusting cruciaal is. Door het gebruik van dit accessoire wordt het risico op het verliezen waardevolle uitrusting verminderd, wat niet alleen uw veiligheid waarborgt, maar ook voorkomt dat de uitrusting op de grond valt en mogelijk beschadigd raakt.

Net als bij andere lanyards kunnen tool lanyards variëren in lengte, ontwerp en bevestigingsmechanismen, afhankelijk van de specifieke eisen van de taak en de gebruikte gereedschappen. Veiligheid op de werkplek staat voorop, en tool lanyards spelen een belangrijke rol bij het handhaven en beschermen van deze normen bij werkzaamheden.

Ontgrendel uw stijl met onze sleutelkoorden en keycords. Voeg flair toe aan uw dagelijkse routine met een unieke sleutelhanger, compleet met een stevige koordhouder. Ontdek nu de perfecte accessoires om uw essentials bij de hand te houden – functioneel en modieus!