Winkelwagen 0
€ 0,00

Wapenverlichting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Wapenverlichting

Bent u op zoek naar verlichting voor uw dienstwapen(s)? Dan zit u bij Firstcarecompany goed! Firstcarecompany heeft namelijk een breed aanbod aan wapenverlichting in diverse kleuren, vormen en prijzen. Afhankelijk van uw dienstwapen kunt u kijken welke verlichting het beste is voor u. Wij helpen u graag om te kijken wat de mogelijkheden zijn, online of in onze winkel in Deventer.

Wapenverlichting maakt het verschil

In sommige situaties is het hebben van wapenverlichting cruciaal. Als het te donker is en u niet goed kunt zien waar u op schiet, bestaat de kans dat u iets of iemand raakt die u niet wilt raken. Wapenverlichting voorkomt dit door net dat stukje licht te creëren waardoor u zeker bent van uw doel. Wapenverlichting op uw wapen zorgt dus beter zicht en daarmee meer zekerheid.

Voor wie

Werkt u bij defensie, de politie of in de beveiliging en draagt u vaak een wapen bij u? Dan is het een goed idee om wapenverlichting op uw wapen te regelen. Wapenverlichting geeft u niet alleen meer zekerheid, maar levert ook een positieve bijdrage aan de veiligheid van uzelf en anderen. Door een lamp op uw wapen te plaatsen in plaats van een losse lamp te dragen, bent u in staat om altijd een hand vrij te houden. Hierdoor bent u in noodsituaties een stuk flexibeler. Wapenverlichting is daarom erg populair bij speciale eenheden die nooit weten wat ze kunnen verwachten in een gevaarlijke situatie.

Meer dan wapenverlichting

Interesse in wapenverlichting? Zoek dan niet verder en bestel eenvoudig en snel via onze webshop. Binnen 24 uur ontvangt u dan een bevestiging via de mail. Bij Firstcarecompany hanteren we een minimumleeftijd van 18 jaar voor aankopen van onze producten. Verder is er voor overheidsinstanties de optie om op rekening te bestellen. Niet alleen voor wapenverlichting bent u bij ons op de goede plek, wij hebben ook schoenen, tassen, vesten en nog veel meer. Vragen over een van onze producten of wilt u meer weten over wapenverlichting? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.