Winkelwagen 0
€ 0,00

Camouflage netten

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Camouflage netten

Op zoek naar professionele en kwalitatieve camouflage netten? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Als de tactische specialist van Nederland helpen wij al ruim 15 jaar bedrijven en particulieren aan de juiste (tactische) materialen. Bij Firstcarecompany zijn we uitermate gespecialiseerd en bewegen we constant mee met de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor zijn we in staat om u te voorzien van deskundig advies en weten we wat er zich afspeelt in de markt. Daarnaast leveren we enkel kwaliteitsproducten waarop u kunt rekenen. Veel van onze producten zijn namelijk getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Dit maakt dat liefhebbers van materialen zoals camouflage netten ons al jarenlang weten te vinden.

Camouflage netten van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse camouflage netten in ons assortiment. Zo hebben we camouflage netten in verschillende maten en tegen uiteenlopende prijzen. Neem bijvoorbeeld de Camouflage net DPM Camo 2x5, een Brits camouflage net met een afmeting van 3 x 5 meter. Dit net heeft een DPM camouflage kleurstelling en is gemaakt van 100% polyester. Het camouflage net is brandwerend en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, ongeacht de tijd van het jaar. Dit betekent dat dit net gebruikt kan worden in de winter- en zomerperiode. Dit komt mede doordat natte – of droge weersomstandigheden geen invloed hebben op de kwaliteit en het functioneren van het camouflage net. Naast dat een camouflagenet gedurende het gehele jaar gebruikt kan worden, heeft het ook veel verschillende toepassingen. Zo zijn ze uitermate geschikt voor airsofters, jagers, militairen, paintballers en natuurfotografen. Uiteraard kunt u het ook gebruiken als tuinafscheiding of om er objecten mee te bedekken die u liever niet open en bloot wilt laten staan. Liever een wat kleiner camouflage net? Kijk dan eens naar het Camouflagenet DPM 3x3 meter of het Camouflagenet DPM 3x2 meter. Voor het vinden van camouflage netten met diverse afmetingen zit u bij Firstcarecompany dus zeker goed.

Camouflage netten bestellen

Wilt u graag één van onze camouflage netten bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder. Voor alles op het gebied van tactische kleding of uitrusting bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres.