Winkelwagen 0
€ 0,00

Utility vesten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Handhaving vest

Bent u op zoek naar een handhaving vest? Dan zit u bij Firstcarecompany zeker goed. Wij hebben namelijk diverse vesten voor handhaving in ons assortiment. Als de tactische uitrustingsspecialist van Nederland weten wij als geen ander hoe belangrijk het dragen van een kwalitatief en betrouwbaar vest voor de handhaving kan zijn. Wij leveren dan ook enkel kwaliteitsproducten waarop u kunt rekenen. Zo zijn veel van onze producten getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Daarnaast zijn we constant op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen in de markt waardoor we ons aanbod zeer innovatief weten te houden. Voor het vinden en bestellen van een handhaving vest bent u bij Firstcarecompany dus aan het juiste adres.

Handhaving vest van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse vesten voor handhaving in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld het Multifunctionele HI-VIZ Operationeel Vest Geel, een zeer betrouwbaar en praktisch geel vest voor handhaving, beveiliging, EHBO of andere overheidsdiensten. Het vest is vervaardigd uit 1000 Denier nylon gecombineerd met vochtregulerende mesh voor optimaal comfort en een goede duurzaamheid. Het vest is voorzien van 5 verschillende opbergvakken en 2 met rits afsluitbare administratie compartimenten voor het bewaren van bijvoorbeeld belangrijke documenten. Op de schouders zijn 2 docs aangebracht voor het plaatsen van verlichting of een portofoon -/ GSM houder. Daarnaast is op de voor- en achterzijde van dit handhaving vest velcro aangebracht voor het plaatsen van badges zoals handhaving. Het handhaving vest is ruim verstelbaar in de schouders en heeft rond de taille een prettige pasvorm.

Donkere vesten voor handhaving

Heeft u liever een donkergekleurd handhaving vest? Dat kan ook, bekijk dan de Multifunctionele Operationele Vest zwart of de Multifunctionele Operationele Vest Blauw. Deze vesten voor handhaving beschikken over dezelfde eigenschappen, kwaliteiten en voordelen als zijn gele soortgenoot. Dit maakt deze handhaving vesten een goede en populaire keuze voor handhaving, beveiliging en andere overheidsdiensten.

Bestellen bij Firstcarecompany

Wilt u graag een handhaving vest bestellen bij Firstcarecompany? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Het is goed om te weten dat overheidsdiensten bij ons op rekening kunnen bestellen, voor bedrijven is dit eventueel mogelijk op aanvraag. Als de tactische specialist van Nederland helpen wij u graag verder met alles op het gebied van uitrusting. Heeft u dus vragen of wilt u meer weten over één van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer, dan gaan wij graag voor u aan de slag.