Winkelwagen 0
€ 0,00

Horloges

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tactische horloges

Een type horloge dat steeds populairder wordt, is een tactisch horloge. Het is voornamelijk de look en uitstraling van dit accessoire dat hem zo populair maakt. Maar het draait niet alleen om het uiterlijk! De naam ‘tactische horloges’ komt voort omdat ze hele specifieke functies bevatten die militaire professionals en politie helpen met het uitoefenen van hun werkzaamheden. Wist u dat we het leren bandje te danken hebben aan de militairen uit de Eerste Wereldoorlog? Voor die tijd waren bijna alle herenhorloges zakhorloges. In het heetst van de strijd was het natuurlijk niet praktisch om eerst je horloge uit je zak te moeten halen. Wilt u weten welk polsaccessoire het best op uw wensen aansluit? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment.

Kies voor de beste tactische horloges!

Bent u op zoek naar de beste tactische horloges? Schakel dan Firstcarecompany in! Elke speciaal gebouwde tactische horloge voldoet aan de volgende zes eisen. De kast van het horloge is niet-reflecterend. Daarnaast zijn er weinig externe uitsteeksels die aan kleding en uitrusting kunnen blijven haken. Het horloge beschikt over een onopvallende wijzerplaat met hoge leesbaarheid van de indexen en wijzers. Er is sprake van hoogwaardige verlichting en/of lichtgevende wijzers en heeft het horloge een waterbestendige band van rubber die gemakkelijk te verstellen is. Tot slot is de horloge schokbestendig en bestand tegen magnetische en temperatuurschommelingen.

Clawgear Mission Sensor MKII Horloge

Zodra u overweegt om tactische horloges te kopen, raden we u aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld naar de Clawgear Mission Sensor MKII Horloge. Deze variant is de ideale begeleider tijdens missies en outdoor activiteiten. Daarnaast beschikt deze horloge over alle essentiële functies waar u op zoek naar bent. Er is sprake van een digitaal uurwerk en het horloge is tevens voorzien van een nauwkeurige hoogtemeter, barometer, dieptemeter en kompas. Deze variant is zo populair vanwege de goed prijs/kwaliteitverhouding, weinig klachten en enorm veel digitale handige features.

Contact Firstcarecompany

Wilt u graag tactische horloges aanschaffen? Bestel dan direct uw favoriet in onze webshop! Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Het is belangrijk dat u weet dat overheidsinstanties de mogelijkheid hebben om bij ons op rekening te bestellen. Dit is voor bedrijven eventueel mogelijk op aanvraag. Heeft u vragen over onze horloges of heeft u behoefte aan meer informatie over een van onze survival horloges of Casio horloges? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! We ontvangen u ook graag in onze showroom in Deventer. We helpen u graag verder.