Winkelwagen 0
€ 0,00

Nitecore

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nitecore oplaadbare zaklampen

Nitecore staat bekend om haar zeer krachtige oplaadbare zaklampen voor tactisch gebruik. Een goede zaklamp is onmisbaar wanneer u eropuit gaat tijdens uw outdoor-activiteiten of wanneer u dienst heeft op nachtelijke tijden. Heeft u de juiste zaklamp nog niet gevonden? Kijkt u dan eens rond in ons assortiment van het merk Nitecore. Van Nitecore beschikken wij zowel over geschikte zaklampen op batterij als oplaadbare zaklampen. Onze oplaadbare zaklampen worden altijd geleverd met een laadkabel en een oplaadbare accu, zodat uw lichtbron altijd inzetbaar is. Met een Nitecore zaklamp staat u nooit meer in het donker.

Het merk Nitecore

Nitecore is gespecialiseerd in tactische zaklampen, buitenverlichtingsapparatuur en stroomoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor wetshandhavings- en militaire afdelingen, industriële bedrijven en outdoorliefhebbers van over de hele wereld. Innovatie zit diep in het DNA van Nitecore geworteld. Het merk is geobsedeerd door de nieuwste technologieën en durft deze toe te passen bij het ontwerp van haar verlichtingsproducten. Firstcarecompany biedt dan ook de meest innovatieve ontwerpen van Nitecore aan. Heeft u vragen over een van de producten van Nitecore? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Met hun expertise in persoonlijke bescherming en outdoorverlichting kunnen ze u uitstekend adviseren.

Specificaties Nitecore

De beste oplaadbare zaklampen van Nitecore in ons assortiment zijn de Nitecore MH10 V2 en de Nitecore P20i. De i4000R is een zeer krachtige oplaadbare ledzaklamp die zeer geschikt is voor tactisch gebruik. Dit model beschikt over een zeer krachtige turbostand die een lichtstraal met een bereik van 230 meter teweeg kan brengen. Het MH10 V2-model is eveneens een krachtige zaklamp en daarnaast ook nog eens zeer compact. Dat maakt deze Nitecore zaklamp bij uitstek geschikt voor all-day-carry. U bevestigt de lamp eenvoudig aan uw riem of koppelaccessoires en bent zo op alle situaties voorbereid. Tot slot de P20i. Deze allround ledzaklamp is zeer robuust en kan goed tegen een stootje door de aluminium type III geanodiseerde behuizing. Gaat u toch liever voor een Nitecore zaklamp op batterijen? Bekijk dan eens ons assortiment zaklampen op batterij.

Producten van Nitecore bestellen

Heeft u nog vragen over de zaklampen van Nitecore of bent u benieuwd naar onze andere producten? Voor advies kunt u altijd bij onze experts terecht, neem dan ook gerust eens contact met ons op. U bent natuurlijk ook meer dan welkom in onze winkel in Deventer. Daar kunt u de producten op uw gemak bekijken en uitproberen. Wilt u uw nieuwe Nitecore zaklamp meteen bestellen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Bestelt u voor een overheidsinstelling? Dan kunt u bij ons ook op rekening bestellen. Firstcarecompany helpt u graag verder op het gebied van tactische uitrusting!