Winkelwagen 0
€ 0,00

Uitrusting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 307

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 307

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tactische uitrusting van Firstcarecompany

Firstcarecompany is specialist in tactische uitrusting. Een tactische uitrusting is van groot belang om uw persoonlijke bescherming te allen tijde te waarborgen. Ons uitgebreide assortiment is zo samengesteld dat iedere politie-, defensie-, handhavings-, beveiligingsmedewerker, ambulancepersoneel en outdoorliefhebber er vindt wat hij of zij zoekt. Denkt u onder andere aan tactische vesten, eerstehulpbenodigdheden en geweertassen, maar ook trainingsmiddelen, tactische horloges en hondengeleiders. Bij Firstcarecompany vindt u ongetwijfeld de tactische uitrusting waarnaar u op zoek bent.

Tactische uitrusting voor politie, handhaving en beveiliging

Het is van belang dat u uw werkzaamheden tijdens de dienst veilig kunt uitvoeren. Dat betekent dat uw tactische uitrusting professioneel moet zijn en tegen een stootje moet kunnen. Er zullen zich zo nu en dan situaties voordoen die u niet van tevoren heeft kunnen voorzien. Hierbij kunt u denken aan een verward persoon die plots een mes trekt, een melding van een bom of wapen of andere gevaarlijke momenten die voor vele medewerkers van overheidsinstellingen dagelijkse realiteit zijn. Tijdens gebeurtenissen als deze wilt u kunnen vertrouwen op uw tactische uitrusting. Daarom hebben wij onder meer passende kleding en tactische vesten in ons assortiment. Natuurlijk wilt u op iedere situatie voorbereid zijn. Daarom kunt u bij Firstcarecompany ook terecht voor diverse trainingsmiddelen, waaronder slag- en stootkussens, oefenpoppen en oefenmessen. Zo bent u altijd klaar om te reageren in momenten van nood.

Tactische uitrusting voor Eerste Hulp

Helaas krijgt EHBO-personeel nog vaak te maken met geweld en andere onveilige situaties. Daarom moeten eerste hulpmedewerkers niet alleen voorzien zijn van benodigdheden om anderen in veiligheid te stellen, maar ook om zichzelf veilig te houden. Daarom heeft Firstcarecompany een uitgebreid assortiment speciaal voor eerste hulpverleners. Wanneer iemand in levensgevaar is, kunt u natuurlijk niet zonder tactische uitrusting voor reanimatie en beademing. Maar ook uw spullen voor het stelpen van bloedingen en het ingrijpen bij onderkoeling vindt u bij Firstcarecompany. Uiteraard leveren wij ook ID-houders en -badges voor alle overheidsinstellingen. Deze kunnen naar wens gepersonaliseerd worden, zodat u voor het publiek altijd te herkennen bent als hulpverlener.

Firstcarecompany, uw specialist in uitrusting

Firstcarecompany staat voor u klaar met onze expertise in persoonlijke uitrusting, tactische uitrusting en bescherming. Weet u niet precies welke producten het beste bij uw wensen en behoeften passen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen. Heeft u een bestelling op onze webshop geplaatst? Dan ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging. U bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Daar informeren wij u over onze producten en kunt u ze zelfs eerst uitproberen. We zien u graag bij Firstcarecompany!