Winkelwagen 0
€ 0,00

X-marker

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

X-Marker zelfverdedigingsspray

Bij Firstcarecompany bieden we diverse X-Marker zelfverdedigingsspray producten aan. X-Marker is een niet schadelijke en legale zelfverdedigingsspray. De X-Marker producten zijn qua uiterlijk te vergelijken met (wettelijk verboden) producten, zoals traangas en pepperspray. De X-Marker zelfverdedigingsspray mag alleen in noodsituaties worden gebruikt. Dit is het geval wanneer lijf, eerbaarheid of goederen in gevaar zijn of zullen gaan komen. Het is een laatste redmiddel om uzelf te beschermen als er geen andere optie meer is om de aanval of andere soort bedreigende situatie af te wenden. Naast de spray zelf bieden we ook diverse houders aan om de spray eenvoudig en efficiënt bij u te dragen. De prijzen voor de X-marker zelfverdedigingsspray producten lopen uiteen tussen de €16,95 en de €23,50.

X-Marker Tactische Roteerbare Houder SH-14

De X-Marker Tactische Roteerbare Houder SH-14 is een unieke en professionele houder voor het snel verbergen, bij u dragen en ter hand nemen van de X-Marker zelfverdedigingsspray. De houder beschikt over een klemsysteem dat het mogelijk maakt om de X-Marker met één hand eenvoudig en snel uit de houder te halen. De spray en zijn houder zijn 360 graden roteerbaar en in zestien standen verstelbaar. De houder kan gedragen worden aan riemen van 30 t/m 60 millimeter breed en is voorzien van een verstelbare snelsluiting voor het aanbrengen en verwijderen van de X-Marker zelfverdedigingsspray aan of van uw koppel of riem. De X-Marker zit geborgen in een kunststof draaghouder die is voorzien van een riemsluiting met drukknop.

X-Marker Tactische Roteerbare Houder 04-40

Deze houder is speciaal ontwikkeld om de X-Marker zelfverdedigingsspray eenvoudig en efficiënt bij u te dragen. Hierdoor ondervindt u weinig tot geen hinder van het bij u dragen van de X-Marker zelfverdedigingsspray en kunt u vrijuit blijven bewegen. Ook deze houder is 360 graden roteerbaar en kan versteld worden in wel zestien verschillende standen. Hierdoor is de X-Marker zelfverdedigingsspray simpel op te bergen en kan deze snel en gemakkelijk ter hand worden genomen wanneer nodig. X-Marker zelfverdedigingsspray is wettelijk toegestaan in noodsituaties, is niet schandelijk voor de gezondheid, dient ter afschrikking en geeft u de kans om te vluchten wanneer nodig. Het bij u dragen van de spray met een houder kan u dus redden in noodsituaties.

Contact Firstcarecompany

Bent u op zoek naar een product dat u kan beschermen in noodsituaties? Dan is de X-Marker zelfverdedigingsspray een goede keus. Naast de sprays bieden we bij Firstcarecompany ook diverse houders aan, zodat u de spray eenvoudig bij u kunt dragen. Heeft u interesse in of vragen over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.