Winkelwagen 0
€ 0,00

Koppel & Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 370

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 370

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koppelriem accessoires 

Om het werk bij politie en defensie makkelijker te maken, is goede bereikbaarheid van wapens zeer belangrijk. Tijdens het dragen van wapens is het tevens van belang om deze op een veilige manier te vervoeren en op te bergen om ongevallen te voorkomen. Bij Firstcarecompany bieden wij koppelriem accessoires die het werk van defensie en hulpverleners aanzienlijk gemakkelijker maken. 

Politieriem en pouches

Benodigde materialen worden vaak in tassen of kleine pouches vervoerd om zo snel en eenvoudig mogelijk te werk te kunnen gaan. Om het pakken van een item minder tijdrovend te maken, heeft Firstcarecompany verschillende soorten koppelriem accessoires in haar assortiment die eenvoudig aan een riem gekoppeld kunnen worden. Een politieriem heeft vaak geen metaalsluiting, maar een plastic sluiting. Door de plastic sluiting is de riem niet detecteerbaar voor metaaldetectoren. De tactfirst riemen zijn voorzien van een binnen- en buitenriem die op hun beurt weer zijn voorzien  van klittenband. Met deze type riemen zijn pouches en andere koppelriem accessoires eenvoudig te bevestigen. 

Koppelriem accessoires en meer 

Naast koppelriem accessoires vindt u bij ons ook een uitgebreid assortiment in persoonlijke bescherming, zoals kogelvrije vesten, schilden en tactische schoenen. Deze items worden onder andere ingezet door hulpverleners, defensie en outdoorliefhebbers. Zo zijn deze groepen beter beschermd in geval van ernstige calamiteiten. Het dragen van een helm kan ernstige schade voorkomen aan alle belangrijke lichaamsdelen. Net als een helm kan ook het dragen van een steekwerend of een kogelwerend vest het verschil maken tussen leven en dood. Om de persoonlijke veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen, is het van belang dat de bescherming van goede kwaliteit is. Daarom bieden wij alleen producten van de hoogste kwaliteit om optimale bescherming te garanderen. 

Koppelriem accessoires bestellen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany bieden wij online een ruim assortiment aan: van koppelriem accessoires en kogelwerende vesten tot eerstehulptassen. Plaatst u een online bestelling, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om op rekening te bestellen. Wilt u als particulier producten aanschaffen? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u een item dat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.