Winkelwagen 0
€ 0,00

Winterhandschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Winterhandschoenen

De Helikon-Tex Impact Duty Winter MK2 handschoenen van Firstcarecompany zijn ideaal om uw handen te beschermen in de winter en op koudere dagen. Deze thermo handschoenen zijn speciaal ontworpen om onder de koudste omstandigheden uw handen warm te houden en nog steeds uw geweldsmiddelen optimaal te kunnen hanteren. Firstcarecompany is dé tactische specialist in Nederland voor beschermende uitrusting voor politie, defensie, handhaving, beveiliging en ambulancepersoneel. Ook als particulier kunt u bij ons uw persoonlijke uitrusting aanschaffen.

Professioneel beschermd tegen de kou

Onze winterhandschoenen zijn speciaal ontworpen voor koud weer. Ondertussen heeft u nog steeds alle gewenste bewegingsvrijheid. De Helikon-Tex Impact Duty Winter MK2 handschoen biedt u de gelegenheid om in stress-situaties uw vuurwapen, pepperspray of telescoop wapenstok te gebruiken zoals u gewend bent. Dit is mogelijk dankzij de anti-slipvoering aan de binnenkant van de handschoen. Uw winterhandschoenen blijven perfect op uw handen aansluiten terwijl u uw werkzaamheden uitvoert. Daarbij zijn de handschoenen nog steeds zeer comfortabel. Met de winterhandschoenen van Firstcarecompany heeft u dus een zeer efficiënt en onmisbaar deel van uw uitrusting in handen.

Grey = the new tactical

Deze populaire winterhandschoenen zijn ontworpen in samenwerking met tactische experts en zijn bestand tegen extreme condities en taken. Welke activiteiten u ook uitoefent tijdens de winter, de thermo handschoenen van Firstcarecompany zijn hierbij onmisbaar. De winterhandschoenen zijn leverbaar in twee uitvoeringen: de Helikon-Tex Impact Duty Winter MK2 handschoen Grey en de Helikon-Tex Impact Duty Winter MK2 handschoen Black. Normaliter worden winterhandschoenen geleverd in de zwarte uitvoering, maar tegenwoordig is er ook een grote interesse voor de grijze uitvoering. Dit komt door de overstap van antiterreureenheden die steeds vaker grijze uitrusting dragen. Een grijze uitrusting valt namelijk minder op en gaat beter op in het omgevingsbeeld. Dit in tegenstelling tot een zwarte uitrusting; zwart is een opvallendere kleur.

Winterhandschoenen en meer

Winterhandschoenen zijn slechts een greep uit het brede assortiment van Firstcarecompany. Naast winterhandschoenen leveren wij onder andere snijwerende handschoenen, steek- en kogelwerende vesten en beschermende kleding. Deze producten zijn van hoge kwaliteit om uw veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen in geval van calamiteiten. Wat u ook zoekt voor persoonlijke beveiliging en uitrusting, bij Firstcarecompany vindt u het. Heeft u specifieke wensen? Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Bestellingen en contact

Bij Firstcarecompany bieden wij producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Wij bieden online en in onze fysieke winkel in Deventer een ruim assortiment: van tactische schoenen tot verscheidene trainingsmiddelen. Plaatst u een online bestelling, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Bent u benieuwd wat Firstcarecompany voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.