Winkelwagen 0
€ 0,00

Reddingsmessen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Reddingsmessen

Op elk moment kunnen zich uit het niets levensbedreigende of benarde situaties voordoen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. In veel gevallen zijn we hier echter niet op voorbereid. Met de juiste voorbereidingen en reddingsmiddelen kan er een enorm verschil gemaakt worden. Denk aan situaties als een auto-ongeluk, branduitbraak of een beknelling. Op dit soort momenten kunnen reddingsmessen de oplossing bieden.

Waarom een reddingsmes?

Veel mensen vragen zich vaak af waar een reddingsmes voor nodig is. Dit is op zich geen gekke gedachte. Echter, er zit wel degelijk een groot verschil tussen normale (zak)messen en een reddingsmessen. Een reddingsmes kan namelijk een aantal onderscheidende kenmerken hebben. Zo is een reddingsmes vaak deels gekarteld, waardoor u gemakkelijker door kleding, riemen of touw kunt snijden. Dit kan cruciaal zijn in het geval van een auto-ongeluk. Daarnaast zijn reddingsmessen ook vaak in staat om glas in te slaan, zo kunt u bijvoorbeeld een uitgang maken in een ruimte waar deze eigenlijk niet is. Het aantal onderscheidende kenmerken en de kwaliteit van het mes hangt af van het merk, het type mes en de prijs.

Reddingsmessen van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse reddingsmessen van verschillende merken, maten en voor wisselende prijzen. Zo hebben we het Reddingsmes rood met star of life, een handzaam en robuust multifunctioneel tactisch mes. Het reddingsmes is voorzien van een glasbreker en gordelsnijder en is half gekarteld. Daarnaast is dit reddingsmes beschikbaar in blauw en zwart. Op zoek naar een ietwat professioneler mes? Dan is de SOG Trident AT Black MK3 - RED CE een goede optie. Dit mes komt uit de Trident AT MK3-lijn, een compleet nieuwe lijn tactische messen ontwikkeld voor operators en first responders. Dit mes heeft een speciaal reliëf voor extreem goede grip om onder alle omstandigheden de controle te kunnen behouden en het mes veilig te kunnen gebruiken. Het tactische reddingsmes beschikt over een gordel-, lijnensnijder en glasbreker, ideaal voor noodsituaties om u bijvoorbeeld toegang te geven tot een bewusteloos persoon in een auto. Het reddingsmes is ook beschikbaar met andere kleurtinten, zoals groen of geheel in het zwart.

Contact Firstcarecompany

Interesse in reddingsmessen? Stop dan met zoeken en bestel eenvoudig en snel bij Firstcarecompany. Binnen 24 uur ontvangt u een bestelbevestiging via de mail. Bij Firstcarecompany hanteren we een minimumleeftijd van 18 jaar voor de aankoop van onze producten. Heeft u interesse in een van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder!