Winkelwagen 0
€ 0,00

Vesten

Vesten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Steek- en kogelwerende vesten 

Steek- en kogelwerende vesten bieden uw lichaam bescherming tegen wapens. Tijdens gevaarlijke situaties met mogelijk steek- en vuurwapens aanwezig zijn deze vesten van groot belang voor persoonlijke veiligheid. Bij Firstcarecompany krijgt u een ruim assortiment aan verschillende beschermende vesten.

Steekwerend vest of een kogelwerend vest

Steek- en kogelwerende vesten bieden beide bescherming tegen wapens. Het dragen van dit soort vesten kan ernstige schade voorkomen. Een kogelwerend vest en steekwerend vest kunnen het verschil maken tussen leven en dood. Om de juiste bescherming te bieden is het belangrijk om voor het aanschaffen van een vest duidelijk te bepalen tegen welke wapens de voornaamste bescherming vereist is. Een kogelvrij vest is namelijk niet geschikt als bescherming tegen steekwapens. Daarnaast is een steekwerend vest geen goede bescherming tegen kogels. Het kiezen van het juiste vest is erg belangrijk bij het de juiste bescherming.

Voor defensie bieden wij ook speciale Plare Carrier vesten aan. Dit is een tactisch lichtgewicht vest met de mogelijkheid voor snelle ontgrendeling. Deze vesten hebben ook verschillende opbergmogelijkheden. Zo kunnen uitrustingaccessoires en ballistische panelen makkelijk meegenomen worden.

Ambulance steek- en kogelwerende vesten 

De afgelopen jaren krijgen hulpverleners steeds meer te maken met geweld. In een aantal gebieden in Nederland krijgt ambulancepersoneel beschermende vesten. Zij krijgen de mogelijkheid om zelf in te schatten wanneer zij deze vesten dragen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat ambulancepersoneel te maken heeft met een extreem verward persoon die agressief wordt. Het dragen van steek- en kogelwerende vesten verminderd de kans op ernstige verwondingen. Zo blijft de veiligheid van hulpverleners zoveel mogelijk gewaarborgd.

Accessoires

Naast steek- en kogelwerende vesten zijn er ook kogelwerende platen en andere accessoires te vinden in ons assortiment. Kogelwerende platen zijn te gebruikten in combinatie met een kogelvrij vest. Deze platen reduceren de energie die vrijkomt wanneer een kogel het doelwit raakt. Door ze als traumaplaten te gebruiken bieden ze de vitale delen van het lichaam extra bescherming. Kogelwerende platen verkopen wij alleen op aanvraag aan overheidsinstanties.

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van kogelvrije vesten tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u graag verder.