Winkelwagen 0
€ 0,00

Handschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Beschermende handschoenen

Kwalitatief goed beschermende handschoenen zijn een cruciaal deel van jouw persoonlijke beschermingsuitrusting. Bij Firstcarecompany bieden we daarom handbescherming aan van topmerken zoals TacFirst en Mechanix. Of de handschoenen nu dienen voor het voorkomen van onnodig letsel, comfort of hygiëne tijdens het werken, bij Firstcarecompany bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal. Zo wordt uw effectiviteit minder beïnvloed door externe factoren.

Snijwerende handschoenen

Snijwerende, of steekwerende handschoenen, zijn beschermende handschoenen die snijwonden dienen te voorkomen. Deze vorm van handbescherming is ideaal voor politieagenten of ME-agenten. Snijwerende handschoenen zijn over het algemeen gemaakt van leer of neopreen met een kevlar binnenvoering. De ondoordringbare stof heeft geen negatief effect op de effectiviteit van uw werkzaamheden. U kunt nog altijd onverhinderd fouilleren of gebruik maken van de noodzakelijke bewapening.

Tactische handschoenen

Bij tactische handschoenen dient er een goede afweging te worden gemaakt. Hoe meer bescherming deze bieden, hoe minder gevoel en controle u heeft bij het uitvoeren van uw taken. Deze zwaarbeschermende handschoenen worden vaak alleen gedragen bij specifieke situaties. Tactische uitrusting van merken zoals Mechanix en Helikon-Tex weten deze afweging uiterst goed te strekken. Ze bieden zowel beweeglijkheid als bescherming, vooral wanneer het aankomt op injectienaaldwering. De beschermende handschoenen van Firstcarecompany worden gecertificeerd met de ANSI /ISEA 105 – 2000 normen.

Overige beschermende handschoenen, accessoires en uitrusting

Bij Firstcarecompany hebben we niet alleen handschoenen die bedoeld zijn voor arbeidsintensieve activiteiten. We hebben ook winterhandschoenen voor een stukje werkcomfort. Bovendien hebben we ook verschillende handschoenhouders die onderdeel kunnen zijn van uw uitrusting. Voor hondengeleiders bieden we K9-handschoenen.

Beschermende handschoenen bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van beschermende handschoenen tot eerstehulptassen. Plaatst u een online bestelling, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Overheidsinstelling kunnen bij ons bestellen op rekening. Particulieren kunnen ook producten bij ons aanschaffen, mits ze de minimumleeftijd van 18 jaar zijn gepasseerd. Heeft u vragen of zoekt u iets specifieks dat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Bovendien bent u altijd welkom in onze winkel voor professionele service. Onze ervaren collega’s staan voor u klaar om hun expertise te delen.