Winkelwagen 0
€ 0,00

Led Lenser

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Led Lenser zaklamp

Firstcarecompany heeft een breed assortiment aan tactische zaklampen. Met een zaklamp bent u altijd voorbereid op situaties in het donker, zowel ’s nachts als in een slechte verlichte ruimte waar u slecht zicht heeft. Een goede zaklamp is een onmisbare tool in uw persoonlijke uitrusting. De Led Lenser zaklamp is geschikt voor zowel overheidsinstanties, zoals defensie, politie, ambulance, beveiliging en handhaving, als voor particulieren en outdoorspecialisten. In ons ruime assortiment Led Lenser zaklampen vindt u vast de juiste Led Lenser zaklamp.

Led Lenser P7R Signature zaklamp

De Led Lenser P7R Signature is de nieuwste zaklamp van Led Lenser en de opvolger van de populaire Led Lenser P7R. De Led Lenser P7R Signature is een high-end zaklamp in premium uitvoering met een smart light technology system waarmee je de lichtstanden zelf programmeert. De Led Lenser P7R Signature is voorzien van een geavanceerde speed focus systeem. Dit is een snelle en effectieve hantering naar wens voor het bepalen van de lichtbundel. Tevens is de oplaadbare zaklamp nu ook water- en stofdicht door de flex sealing technology en beschikt deze over meer lichtvermogen omdat het aantal lumen is verhoogd. Met een lengte van 15,8 cm en een gewicht van minder dan 131 gram is deze lamp een lichtgewicht met een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst van maar liefst 2000 Lumen!

Led Lenser P7R en P6R Core zaklamp

Ook de Led Lenser P7R Core zaklamp is een van de opvolgers van de Led Lenser P7R. De P6R is een tussenformaat met innovatieve features. Beide zaklampen kunnen worden opgeladen door middel van het meegeleverde magnetische oplaadsysteem. Door het energy managementsysteem dat is verwerkt in de zaklamp, wordt oververhitting gereguleerd en wordt de temperatuur naar beneden gebracht. Verder beschikken beide Led Lenser zaklampen ook over de smart light technology, zijn ze water- en stofdicht en hebben ze een lichtvermogen van 1400 en 900 lumen. De Led Lenser P7R en P6R Core zijn ontwikkeld voor professionals en gebruikers die hoge eisen stellen aan een krachtige zaklamp.

Led Lenser zaklamp bestellen

U bestelt uw Led Lenser zaklamp eenvoudig in o nze webshop. Na het bestellen ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar voor aankopen in onze webshop. Als overheidsinstantie is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. U bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Hier staan onze experts voor u klaar voor professioneel advies. Bent u nog niet zeker welke Led Lenser zaklamp bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.