Winkelwagen 0
€ 0,00

Magazijnhouders

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Magazijnhouders

Bij Firstcarecompany bieden we diverse magazijnhouders voor politie, defensie en sportschutters. Door het gebruik van magazijnhouders kan men meerdere magazijnen eenvoudig en efficiënt bij zich dragen. Hiermee voorkomt u dat u zonder kogels komt te zitten. Dat terwijl u nauwelijks hinder ervaart van het dragen van de magazijnhouders. Bij Firstcarecompany hebben we zowel enkele als dubbele magazijnhouders. Daarnaast hebben we magazijnhouders die geschikt zijn voor de magazijnen van pistolen, geweren en MPS’s. Bij Firstcarecompany kunt u dus terecht voor veel verschillende soorten magazijnhouders.

Enkele magazijnhouders

Bij Firstcarecompany hebben we verschillende enkele magazijnhouders. Neem bijvoorbeeld de enkele patroonhouder met hard velcro. Deze enkele magazijnhouder is voorzien van hard velcro of klittenband aan de achterzijde. Hierdoor is het mogelijk om hem te plaatsen in tassen of rugzakken die modulair zijn en zijn voorzien van soft velcro. Deze enkele magazijnhouder is enkel geschikt voor magazijnen die de patronen in twee rijen geborgen hebben, zoals de Walther P99QNL of de Glock 17. Een andere enkele magazijnhouder is de ESP MH24 Tactische Roteerbare Enkele Magazijnhouder. Deze enkele magazijnhouder is uiterst geschikt voor het snel borgen en ter hand nemen van uw patroonmagazijnen. De enkele kunststof magazijnhouder beschikt over een klemsysteem dat het mogelijk maakt de patroonmagazijnen snel uit de houder te nemen wanneer dat nodig is. De ESP MH24 enkele magazijnhouder is 360 graden draaibaar en in 16 standen verstelbaar.

Dubbele magazijnhouders

Naast enkele magazijnhouders hebben we bij Firstcarecompany ook diverse dubbele magazijnhouders. Zo hebben we de Helikon Double Pistol Magazine Insert Black, een dubbele patroonhouder met hard velcro of klittenband aan de achterzijde om te kunnen plaatsen in tassen of rugzakken die modulair zijn en zijn voorzien van soft velcro. Dankzij de Puller loop kan de Helikon Double Pistol Magazine Insert snel verwijderd worden van het oppervlak waar de dubbele houder op bevestigd is. Hierdoor is die snel en eenvoudig te gebruiken en ervaart men weinig tot geen hinder van het dragen van de dubbele magazijnhouder. Daarnaast hebben we ook de ESP MHMH24 Tactische Roteerbare dubbele Magazijnhouder. Deze dubbele kunststof magazijnhouder beschikt over een klemsysteem waardoor het mogelijk is om de patroonmagazijnen snel uit de houder te nemen wanneer nodig. Daarnaast is deze houder geschikt voor alle riemen dankzij zijn universele paddle-bevestiging voor het snel aanbrengen en verwijderen van de magazijnhouder aan de riem.

Contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in een van onze enkele of dubbele magazijnhouders? Bestel deze dan direct of kom langs in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen over een van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.