Winkelwagen 0
€ 0,00

Led Lenser

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Led Lenser hoofdlamp

Tijdens uw dienst of survivalbezigheden in het donker is een goede hoofdlamp onmisbaar om uw omgeving mee te scannen. Het grote voordeel van een hoofdlamp ten opzichte van een gewone zaklamp is natuurlijk dat u uw handen te allen tijde vrij hebt om uw benodigdheden of gereedschap te hanteren, uw kamp op te zetten of hout te sprokkelen. Firstcarecompany heeft een ruim assortiment hoofdlampen voor u om uit te kiezen. Een van de beste hoofdlampen die wij aanbieden is de Led Lenser hoofdlamp. Bent u op zoek naar een professionele en krachtige lichtbron om het duister te trotseren? Dan is de Led Lenser hoofdlamp de juiste hoofdlamp voor u.

Waarom Led Lenser hoofdlamp?

De beste hoofdlampen die wij aanbieden bevinden zich in de Led Lenser hoofdlamp-collectie. Dankzij de comfortabele hoofdband zult u bijna niet merken dat de lichtbron zich op uw hoofd bevindt. Daarnaast is iedere Led Lenser hoofdlamp eenvoudig te bedienen en kunt u de lichtstanden traploos dimmen door in een vloeiende beweging te draaien aan de handige draaiknop. Iedere Led Lenser hoofdlamp die Firstcarecompany aanbiedt, kan opnieuw opgeladen worden met de bijgeleverde oplaadkabel met USB-poort. De Led Lenser hoofdlamp is daarnaast verkrijgbaar in verschillende lumen: 500, 600, 1000 en 3500 lumen.

Specificaties Led Lenser hoofdlamp

De Led Lenser H19R Core is een extreem krachtige hoofdlamp met maar liefst 3500 lumen aan licht. De lamp is ontwikkeld voor professionals en gebruikers die hoge eisen stellen aan een krachtige hoofdlamp. Dankzij het unieke Fusion Beam-lichtbundelpatroon worden de kracht en finesse van twee lenzen combineert en individueel regelbare schijnwerpers met een intuïtieve bediening mogelijk maakt. Deze Led Lenser hoofdlamp is tevens uitgerust met een rode LED om uw nachtzicht zo goed mogelijk te behouden. Bent u op zoek naar een net zo professionele, maar ietwat minder compleet uitgeruste hoofdlamp? Dan kiest u voor de Led Lenser H7R Core met 1000 lumen. Deze hoofdlamp is voorzien van het geavanceerde Speed Focus Systeem, een snelle effectieve hantering voor het bepalen van de lichtbundel naar wens. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit de Led Lenser MH10 met 600 lumen en de Led Lenser H5R Core met 500 lumen.

Specialist in tactische tools

Firstcarecompany staat voor u klaar wanneer het gaat om uw persoonlijke bescherming en tactische uitrusting. Naast een uitstekende Led Lenser hoofdlamp kunt u bij ons ook terecht voor multitools, tactische kleding en opbergmogelijkheden als tassen en rugzakken. Weet u nog niet welke Led Lenser hoofdlamp het beste op uw wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord met hun advies over uw tactische uitrusting.