Winkelwagen 0
€ 0,00

Wapentassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Wapentassen

Op zoek naar een geschikte wapentas voor uw wapens? Bij Firstcarecompany hebben we meerdere wapentassen in ons assortiment! Om wapens onderweg veilig te bewaren, is het belangrijk om een goede wapentas te hebben. Het is namelijk niet gebruikelijk om wapens in een normale (rug)tas te doen. Bekijk ons assortiment van wapentassen om de geschikte tas voor u te vinden.

Belang van een wapentas

Het hebben van een wapentas is zeer belangrijk als u in het bezit bent van een wapen. Zonder wapentas is het namelijk moeilijk om uw wapens veilig en praktisch te vervoeren. Een wapentas is speciaal gemaakt om wapens in te stoppen, zodat ze veilig en goed beschermd zijn. Daarnaast zijn sommige tassen ook geschikt voor het opbergen van accessoires. Een wapentas is dus voor meer goed dan alleen uw (dienst)wapen. Wapentassen zijn een stuk veiliger en praktischer dan normale tassen om uw wapens in te vervoeren.

Wapentassen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we wapentassen in verschillende soorten, formaten en kleuren. Zowel kleine als grote wapens kunnen wij voorzien van een goede en mooie wapentas. Naast wapentassen hebben wij ook onderhoudsmatten voor zowel pistolen als geweren. Naast het veilig bewaren en vervoeren van de wapens is het namelijk ook belangrijk om uw wapens goed te onderhouden. Hierbij helpt het om een onderhoudsmat te gebruiken die speciaal is ontwikkeld voor wapens.

Bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany bieden wij veel meer aan dan alleen wapentassen. Van kogelwerende vesten tot aan schoenen, Firstcarecompany heeft het allemaal. Als u online een bestelling plaatst, dan ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging van uw bestelling. Daarnaast is het voor overheidsinstellingen mogelijk om op rekening te bestellen. Bent u particulier en wilt u iets kopen bij ons? Dan hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar. Naast onze online winkel kunt u ook terecht in onze winkel in Deventer. Hier staan onze medewerkers klaar om u te helpen en adviseren. Heeft u vragen of wilt u meer weten over wapentassen? Neem dan eens contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.