Winkelwagen 0
€ 0,00

Glock 19

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glock 19 holster

Zoals u begrijpt vereist ieder draagbaar vuurwapen zijn eigen holster om de veiligheid te garanderen. Zo heeft ook de Glock 19 zijn eigen holster. De Glock 19 holsters van Firstcarecompany.nl zijn verstelbaar, zodat ze altijd goed zitten. Bovendien gaan ze lang mee, omdat ze vervaardigd zijn van duurzame stoffen.

Onze Glock 19 holsters én universele holsters zijn gericht op een brede doelgroep: van recreatieve schutters tot professionals en overheden.

De Glock 19

De Glock 19 is een wereldwijd gebruikt vuurwapen dat gefabriceerd wordt door het Oostenrijkse Glock GmbH. Het wapen is zo populair vanwege zijn uitstekende balans in alle factoren die belangrijk zijn voor een vuurwapen. Het is een compact, zeer betrouwbaar pistool met een prima magazijncapaciteit (standaard 15 patronen). Door het gebruiksvriendelijke en ergonomische ontwerp is de Glock 19 makkelijk te gebruiken en te onderhouden.

Specialisten binnen specifieke vakgebieden zullen dus niet altijd een Glock 19 gebruiken, maar voor het gros van de professionals (en recreatieve schutters), voorziet de Glock 19 in alle behoeftes. De Glock 19 (en het holster) is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor de Nederlandse politie.

De eigenschappen van Glock 19 holster

Een Glock 19 holster van Firstcarecompany.nl beschikt over een aantal belangrijke eigenschappen om het wapen zo veilig en comfortabel mogelijk te dragen en gebruiken. Zo beschikt de Glock 19 holster over een betrouwbaar retentiesysteem: een mechanisme dat het vuurwapen stevig op zijn plaats houdt en voorkomt dat het per ongeluk uit het holster valt.

Pentagon Runner

Naast de Glock 19 holster verkopen wij de Pentagon Runner, een onopvallende tas voor het verdekt dragen van uw Glock 19. De Pentagon Runner is een Concealment Pouch. Dat wil zeggen dat het speciaal is ontworpen om de Glock 19 discreet bij u te kunnen dragen. Speciale loops bieden de mogelijkheid om de tas snel te openen en direct toegang te krijgen tot uw wapen.

De Pentagon Runner is voorzien van een politiebadge. Dit artikel wordt dan ook uitsluitend verkocht aan medewerkers van de politie, die zich ook dienen te identificeren als politiemedewerker.

Glock 19 holster bestellen

Bent u niet werkzaam voor de politie en is de Pentagon Runner dus niet waar u naar zoekt? Bestel dan een van onze Glock 19 holsters. Firstcarecompany.nl verkoopt ook holsters voor andere vuurwapens, zoals de iets grotere Glock 17. Twijfelt u over de aanschaf van een Glock 19 holster? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen we u zo goed mogelijk adviseren.

Wij verkopen ook beenholsters.