Winkelwagen 0
€ 0,00

Tactische vesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veiligheidsvest politie

Wist u dat politieagenten tegenwoordig steeds vaker van achter belaagd worden, dan dat u denkt? Daarom is belangrijk dat een politieagent zichzelf goed beschermt als er behoefte is aan veiligheid tijdens inval, aanhouding of achtervolging. Als de politie een veiligheidsvest draagt, dan wordt het gevaar qua kleding beperkt tot een minimum. Dit type vest beschermt u tegen vuur-, slag- en steekwapens. In tegenstelling tot een kogelwerend vest is een veiligheidsvest ook tijdens een reguliere dienst te dragen, want het is flexibeler en lichter. Ideaal dus.

Kies voor de beste optie van een veiligheidsvest voor de politie

Firstcarecompany beschikt over een beperkte selectie veiligheidsvesten voor politie. Ons assortiment bestaat slechts uit twee merken die veiligheidsvesten aanbieden. U heeft keuze uit de lijnen: Chest Rig Mission en Tasmanian Tiger. De keuze is beperkt tot twee merken en dat is natuurlijk niet zonder reden. Als u voor de beste optie wil gaan, afhankelijk van uw wensen en behoeften van een veiligheidsvest, dan zult u altijd uitkomen op een van deze twee merken. Als we kijken naar beide varianten, dan zijn de tactische vesten verkrijgbaar in allerlei formaten, kleuren en voor specifieke toepassingen te gebruiken. Of u nu zoekt naar een veiligheidsvest voor in de stad of het platteland – u vindt het bij Firstcarecompany!

Tasmanian Tiger Small Combi Rig Chest Rig

Het geschikte veiligheidsvest voor de politie dat wij momenteel aanbieden, is de Tasmanian Tiger Small Combi Rig Chest Rig. Deze variant is in drie kleuren te verkrijgen: olive, coyote brown en black. Allen beschikken over dezelfde voorzieningen. De TT Small Combi Reg Chest Rig is verstelbaar en heft een universele maatvoering. Daarnaast kan het onderste extra opbergvak verwijderd worden, evenals de molle zijpanelen. Erg praktisch dus en het biedt de veiligheid waar u op zoek naar bent!

Het veiligheidsvest voor de politie vindt u bij Firstcarecompany

U vindt bij Firstcarecompany het veiligheidsvest voor de politie dat u zoekt. We verzekeren u van de hoogste kwaliteit en uitstekende service, zodra u in contact komt met onze organisatie. Plaatst u online een bestelling? Dan ontvangt u binnen 24 uur een bestelvestiging. Wij hanteren bij een order de minimumleeftijd van 18 jaar. Gaat uw voorkeur liever uit naar persoonlijk en professioneel advies? Kom dan gerust eens langs in onze fysieke winkel in Deventer! Onze experts staan u graag te woord. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden of heeft u vragen over een van onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij stropen onze mouwen graag op voor uw persoonlijke bescherming.