Winkelwagen 0
€ 0,00

Outdoor Messen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Outdoor messen 

 

Bij First Care Company hebben we een breed assortiment. Dit assortiment omvat alles wat u nodig zou kunnen hebben tijdens het kamperen, hiken of survivallen. Een van de meest veelvoorkomende vragen die we binnenkrijgen is: zijn er ook messen die legaal zijn in Nederland, die ook gebruikt kunnen worden voor doeleinden als survivallen? Uiteraard hebben wij soortgelijke messen. Onze outdoor messen zijn van erkende merken die zowel toegestaan worden, als kwalitatief hoogwaardig genoeg zijn in onze ogen.  

 

DISCLAIMER: Het aanschaffen van deze messen online is legaal in Nederland. Wij versturen echter ook bestellingen over de grens. In deze gevallen is het aan de koper van het product om te controleren of de wetgeving van het land waar onze outdoor messen naar worden verzonden, het toestaat. Wij verkopen ook alleen messen aan personen van 18 jaar en ouder. Een verificatie van uw legitimatie is vereist bij het aanschaffen van een van onze messen. Dit kan door een kopie te sturen naar ons mailadres info@firstcarecompany.nl. Indien na controle blijkt dat u niet bevoegd bent om deze artikelen aan te schaffen berekenen wij alsnog €19,50 administratiekosten en wordt er een melding gemaakt bij de politie.  

 

Survival messen 

Het verkopen van onze messen gebeurt vaak onder de noemer survival messen. Logisch natuurlijk! Mensen die passie hebben voor survivallen zoeken uit noodzaak de meest kwalitatieve producten. Ook onze outdoor messen vallen hieronder. In een survival setting heeft u het alleen te doen met de tools en de kennis die u hebt. Dan is het natuurlijk van belang dat uw tools betrouwbaar zijn. Een survival mes is al helemaal belangrijk. Met het juist survival mes kunt u uzelf voorzien van onderdak, voedsel en basis EHBO. 

 

Kampeermessen 

Ook als kampeermessen kunnen onze collectie outdoor messen dienen. Omdat deze messen fixed blade zijn, worden ze in veel gevallen geaccepteerd in veel landen binnen de EU zolang deze niet mee het vliegtuig in gaan. U kunt dus ook tijdens uw wekenlange hike of uw familievakantie in de Alpen gebruik maken van onze kampeermessen om uzelf te voorzien van allerlei gemakken die outdoor messen met zich meebrengen.  

 

Vind uw outdoor mes bij First Care Company 

De verschillende opties en mogelijkheden die we bij First Care Company bieden kunnen er inderdaad voor zorgen dat u niet helemaal weet welk mes nou het beste bij uw behoeften past. Gelukkig weten wij er raad mee. Voor ieder mes geven we een gedetailleerde lijst aan specificaties en een korte samenvatting van het beste gebruik ervan. Bekijk het assortiment, maak de juiste keuze en bestel vandaag nog uw outdoor messen.