Winkelwagen 0
€ 0,00

Schilden

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schilden

Schilden worden veel door arrestatieteams gebruikt. Deze uitrusting werkt namelijk goed tegen de afweer en bescherming tijdens calamiteiten en agressie. Firstcarecompany levert alleen schilden aan overheidsinstanties. In ons assortiment vindt u zowel kogelwerende als lexaan schilden.

Kogelwerende schilden

Kogelwerende schilden hebben een hoge stopwaarde. Dit betekent dat kogels niet zomaar door het schild inslaan. Naast deze bescherming zijn de schilden ook erg lichtgewicht en dus makkelijk te dragen. Het ballistische schild met LED module wordt in verschillende eenheden gebruikt vanwege het lichte gewicht en de verblindende functie van de LED module. Het ingebouwde kijkvenster biedt voldoende zicht en ook bescherming. Het is bij ons mogelijk om eventuele bestickering op de schilden te plaatsen mocht dit gewenst zijn.

Lexaan schilden

Het voordeel van lexaan schilden, oftewel schilden van polycorbonaat, is dat deze meer zicht biedt dan klassieke kogelwerende schilden. Door het doorzichtige schild is snel te zien wat er aan de andere kant gebeurd. Al onze schilden zijn bestand tegen vandalisme en dus helemaal hufterproof. De dikke laag polycarbonaat beschermt tegen hoge impact, zoals het gooien van stenen en andere zware voorwerpen. Ook tegen brandbommen is de drager van het schild goed beschermd. Een ESP-schilden bieden een speciaal veiligheidssysteem. Dit systeem beschermt de drager tegen complicaties, denk hierbij aan fracturen van de armen. Zodra een agressief persoon het schild probeert te draaien schiet de arm uit de stabilisator om zo een fractuur te voorkomen. Het ESP lexaanschild is gecertificeerd en getest bij een officieel Europees testinstituut. Wilt u weten wat de testresultaten zijn? Neem dan contact met ons op. 

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van kogelwerende vesten tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.