Winkelwagen 0
€ 0,00

Tactische zonnebrillen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Tactische zonnebril

Gezichtsbescherming is een cruciaal onderdeel van uw uitrusting. Het gezicht is een kwetsbaar deel van uw lichaam en verdient om die reden de juiste en optimale bescherming. Uw ogen beschermt u uiteraard met tactische brillen. De standaard tactische bril beschermt echter niet tegen uv-straling en verblinding door de zon. Daarom vindt u bij Firstcarecompany ook een ruim assortiment aan tactische zonnebrillen. Een tactische zonnebril beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen zand, sneeuw en wind. Zo heeft u altijd uitstekend zicht tijdens uw dienst, missie of outdoor- en survivalactiviteiten. Firstcarecompany helpt u verder bij het vinden van uw perfecte tactische zonnebril.

Tactische zonnebril met ballistische lenzen

Met een tactische zonnebril is het gemakkelijker om taken uit te voeren onder verschillende weersomstandigheden. Niet iedere tactische zonnebril biedt dezelfde bescherming als een schietbril. Dit houdt in dat niet alle tactische zonnebrillen bestand zijn tegen kogelfragmenten. U kunt dus niet zomaar iedere tactische zonnebril gebruiken wanneer er de mogelijkheid bestaat dat u uw vuurwapen moet gebruiken. Gelukkig leveren wij ook tactische zonnebrillen die voorzien zijn van ballistische lenzen en daardoor bescherming bieden tijdens het afvuren van vuurwapens. Deze brillen zijn volledig hufterproof en zullen uw ogen op ieder moment beschermen tegen kleine en scherpe fragmenten.

Wiley X tactische zonnebril

In ons assortiment bevinden zich tactische zonnebrillen van het hoogwaardige merk Wiley X. Wiley X is in 1986 opgericht in de USA voor de ontwikkeling en productie van functionele en splintervrije brillen voor militaire en politie-eenheden. In 1990 zette Wiley X de volgende stap en introduceerde een assortiment van kwaliteitsproducten voor particulieren, zonder concessies te doen in design en duurzaamheid. Dit zijn de tactische zonnebrillen die u bij Firstcarecompany kunt aanschaffen. Neem een voorbeeld aan de Wiley X NASH Polarized tactische zonnebril. Deze heeft ballistische glazen en is tevens uitermate fijn aan de ogen. De zonnebril zit perfect en is naast casual gebruik ook zeer geschikt voor op de motor, onder het sporten en tijdens de dienst. De glazen zijn krasbestendig, bieden 100% uv-bescherming en hebben een speciale laag op de lensen om het beslaan ervan tegen te gaan. De ballistische glazen zijn getest volgens het ANSI Z87.1-2003 High Velocity Protection. Kortom, met deze bril bent u volledig beschermd tijdens de dienst of uw andere werkzaamheden.

Tactische zonnebril van Firstcarecompany

Met een tactische zonnebril kunt u altijd veilig voor de dag komen. Bestelt u bij Firstcarecompany, dan ontvangt u altijd binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten bij ons aanschaffen? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.