Winkelwagen 0
€ 0,00

Schietbrillen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Schietbril kopen?

Uw ogen zijn een zeer kwetsbaar onderdeel van uw lichaam. Daarom raadt Firstcarecompany aan een schietbril te kopen en te dragen als onderdeel van uw tactische uitrusting. Hiermee voorkomt u onnodig letsel ten gevolge van terugketsende loodfragmenten na het afvuren van een vuurwapen. Bij Firstcarecompany heeft u de keuze uit verschillende soorten schietbrillen van zeer hoge kwaliteit. Wij leveren items uit ons tactische assortiment aan politie, defensie, handhaving, beveiliging en ambulancepersoneel. Als particulier bent u ook welkom om een schietbril te kopen en onze andere producten aan te schaffen.

Schietbrillen assortiment

U kunt oogletsel bij het afvuren van een vuurwapen voorkomen door een schietbril te kopen en dragen. Schietbrillen worden ook wel ballistische brillen genoemd en zijn bestand tegen een hogere impact dan een normale veiligheidsbril. Daarom worden ze veelal gebruikt door onder meer politie en defensie. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten schietbrillen en kits. Zo bestaat de ballistische schietbrilkit van Wiley X uit een schietbril met drie verschillende glazen, ieder uitermate fijn aan de ogen. Deze bril is naast bescherming van de ogen ook zeer geschikt voor casual gebruik, zoals voor op de motor, tijdens het sporten en tijdens de dienst. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een Swiss Eye schietbril wilt kopen. Wij leveren de Raptor- en de Night Hawk-uitvoering. Deze brillen zijn ideaal voor op de schietbaan en bieden voldoende veiligheid voor uw ogen dankzij de gecertificeerde ballistische brillenglazen. Wilt u liever een kit of schietbril kopen van het merk Bolle? Firstcarecompany biedt verschillende mogelijkheden, waaronder de Bolle Tactical Combat Kit. Deze schietbril wordt geleverd met een normaal frame en een elastische strap voor fixatie. Tevens zijn er drie wisselbare glazen bijgesloten: clear, smoke en ESP brilglazen. ESP (extra sensory perception) is een nieuw ontwikkelde glastechnologie die verblinding en de agressieve werking van blauw licht reduceert. Wij leveren ook een kit van het Amerikaanse merk ESS voor optimale oogbescherming. 

Professionele schietbril kopen

Alle schietbrillen van Firstcarecompany zijn beschermend tegen splinterwerking en hagelmunitie. Dat maakt ze ideaal voor op de schietbaan of in het veld. Bent u namelijk niet beschermd tegen terugkaatsende loodfragmenten, dan kunt u uw oog ernstig beschadigen of zelfs verliezen. Wilt u een schietbril kopen, dan bent u altijd verzekerd van gecertificeerde ballistische glazen voor optimale bescherming. Onze schietbrillen zijn daarnaast gemaakt van anti-allergisch materiaal. Verder bieden ze 100% bescherming tegen UV-straling, zijn ze krasbestendig en anti fog dankzij de speciale laag op de lenzen die het beslaan ervan tegengaat. U kunt verschillende brillenglazen bij ons vinden. Naast de 'gewone' transparante brillenglazen leveren wij ook oranje glazen, waardoor u alles scherper en gedetailleerder ziet, en donkere glazen voor zonbescherming. Bij Firstcarecompany kunt u ook andere brillen dan een schietbril kopen, zoals goggles en tactische zonnebrillen. Bent u benieuwd naar de rest van ons assortiment? U kunt bij ons terecht voor alles omtrent persoonlijke bescherming, uitrusting en survival. 

Contact

Firstcarecompany staat voor u klaar wanneer het gaat om tactische uitrusting en persoonlijk bescherming. Naast onze webshop kunt u ook terecht in onze fysieke winkel in Deventer voor professioneel advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.