Winkelwagen 0
€ 0,00

Pouches

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 81

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 81

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pouches

Pouches zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting. Politie, defensie, handhaving, beveiliging en ambulancepersoneel moet te allen tijde hun wapens en andere tools veilig kunnen gebruiken en opbergen. Pouches zijn niet alleen bedoeld om uitrusting veilig op te kunnen bergen, maar ook snel te kunnen gebruiken en altijd bij de hand te hebben. Ook particulieren zijn welkom om de pouches van Firstcarecompany aan te schaffen als uitbreiding op bijvoorbeeld hun survivaluitrusting. Kiest u voor pouches van Firstcarecompany, dan kiest u voor dé tactische specialist van Nederland met ruim 15 jaar ervaring.

Soorten pouches

Bij Firstcarecompany kunt u kiezen uit vele verschillende soorten pouches, elk met hun eigen toepassingen. Iedere pouch maakt het pakken van een wapen of ander item gemakkelijker en minder tijdrovend. Onze tac pouches zijn zeer breed inzetbaar en kunnen voor het opbergen van veel verschillende soorten items gebruikt worden. Over het algemeen zijn deze tactische pouches ook geschikt voor wat grotere artikelen. Wilt u kleinere items opbergen, dan is een tool pocket interessant voor u. Tool pockets zijn handige kleine tooltassen voor uitrustingstukken als multitools, magazijnen, messen en telefoons. We leveren ook specifieke pouches voor het veilig dragen van granaten. De granaat pouches van het merk Tasmanian Tiger zijn geschikt voor het opbergen van meerdere modellen smoke granaten. U kunt naast deze pouches ook bij ons terecht voor admin pouches voor het opbergen van uw administraties, dump pouches voor het opbergen van afval en mondstukken en multitool pouches voor al uw multitools.

Pouches met MOLLE-systeem

Veel pouches van Firstcarecompany zijn voorzien van het handige MOLLE-systeem. MOLLE is een lichtgewicht en modulair draagsysteem voor uitrusting. Het MOLLE-systeem bestaat uit een systeem van lussen waaraan gemakkelijk en veilig verschillende accessoires gekoppeld kunnen worden. Het systeem is hierdoor heel modulair. U bepaalt zelf waar u wat aan uw uitrusting bevestigt. Om deze reden leveren wij ook meerdere items die ook voorzien zijn van het MOLLE-systeem, zoals riemen, karabijnhaken en multitools. Met MOLLE is het bevestigen van apparatuur, wapens en andere uitrusting aan rugzakken, pouches en tactische vesten snel en eenvoudig.

Bestellen bij Firstcarecompany

Firstcarecompany biedt meer aan dan veelzijdige pouches; u kunt bij ons ook terecht voor steek- en kogelwerende vesten, tactische kleding en rugzakken en tassen. Plaatst u een bestelling, dan ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier pouches of andere producten bij ons aanschaffen? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.