Winkelwagen 0
€ 0,00

Oefenpoppen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Oefenpoppen

Er kunnen zich altijd situaties voordoen die u van tevoren niet kunt voorzien. Hierbij kunt u denken aan een vermist of verwond persoon. Op deze calamiteiten wilt u zich als politie-, defensie-, handhavings-, beveiligersmedewerker en ambulancepersoneel zo goed mogelijk voorbereid hebben. Firstcarecompany beschikt daarom over een ruim assortiment trainingsmiddelen.

Calamiteiten oefenpoppen

Het van belang dat u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op verschillende situaties. Firstcarecompany heeft daarom een speciaal ontwikkelde junior en volwassene oefenpoppen voor calamiteitentrainingen ten behoeve van ambulance- (GHOR), brandweer, politie-, EHBO- en defensiepersoneel. Zo kunt u zo realistisch mogelijk een ongeval of calamiteit in scène zetten, zoals het opsporen van personen. De oefenpoppen zijn gemakkelijk als rugzak te dragen door het geïntegreerde draagsysteem. De draagbanden van dit systeem kunnen tijdens de oefening eenvoudig worden weggewerkt in het speciaal ontwikkelde opbergvak. Tijdens de training dient de pop gevuld te worden met materiaal naar keuze, zoals kleding, zodat het gewicht naar wens kan worden aangepast. Op de oefenpoppen zitten 14 klittenbandbevestigingsplaatsen om speciaal verkrijgbare verwondingsafbeeldingen aan te brengen voor de simulatie. Deze sets kunnen los aangeschaft worden.

Verwondingsset voor oefenpoppen

Er is een ruime keuze aan geplastificeerde afbeeldingen met diverse letsels en verwondingen, welke naar wens kunnen worden aangebracht en hergebruikt. De oefenset bestaat uit 36 verschillende realistische verwondingen. Deze zijn gelamineerd en voorzien van klittenband zodat ze gemakkelijk aan te brengen zijn op de oefenpoppen. De verwondingen zijn herbruikbaar en gaan daardoor lang mee.

Enkele voorbeelden van verwondingen of afbeeldingen zijn:

  • - Amputaties
  • - Mes- en steekverwondingen
  • - Cyanose
  • - Gecompliceerde fracturen

Verwonding trauma simulatie-set

Het assortiment van Firstcarecompany bestaat naast oefenpoppen ook uit een verwonding trauma simulatie-set. Deze set is ideaal om situaties met letsel te simuleren tijdens oefeningen en bestaat uit 14 typen verwondingen. De verwondingen kunnen snel aangebracht worden tijdens training door gebruik te maken van de verwisselbare sleeves. Door de combinatie van spandex en nylon kunt u binnen enkele seconden wisselen van verwonding door de sleeve eenvoudig over uw arm of been te schuiven. De simulatieset wordt geleverd in een doorzichtige kunststof koffer waar de verwondingen duidelijk zin ingedeeld en genummerd.

Oefenpoppen bestellen

Bij Firstcarecompany bestelt u de oefenpoppen eenvoudig online. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Wilt u de oefenpoppen liever eerst fysiek bekijken? Dan verwelkomen we u graag in onze vestiging in Deventer. Daar staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.