Winkelwagen 0
€ 0,00

Rescue Tools

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rescue tools

Tijdens uw dienst moet u uw werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Rescue tools kunnen daarbij tot uw uitrusting behoren. Het is van belang dat deze rescue tools professioneel zijn en tegen een stootje kunnen. Firstcarecompany is specialist in tactische uitrusting voor professioneel gebruik zoals politie, defensie en hulpverleners of SAR-bemanningen. Ons ruime assortiment is zo samengesteld dat u bij Firstcarecompany ongetwijfeld vindt waar u naar op zoek bent.

ESP rescue knife

Een van de rescue tools die Firstcarecompany in haar assortiment heeft, is het ESP RK02 Rescue Knife. Dit is een van de professionele rescue tools van ESP en is voorzien van een gordelsnijder, glasbreker, broekclip en gekarteld lemmet. Met het gekartelde lemmet kunt u zonder enige kracht touwen en lijnen doorsnijden. In de ronding aan de voorzijde is het lemmet voorzien van een speciale cutter om touwen en lijnen razendsnel door te snijden. Dit maakt het mes onderdeel van de rescue tools van SAR- of helikopterbemanningen, maar ook voor klimmers op hoogte. Het reddingsmes is ook voorzien van een glasbreker. Met een kleine tik op bijvoorbeeld de zijkant van een autoruit, wordt door de puntbelasting het glas verbrijzeld en is er in een noodsituatie snel toegang tot het slachtoffer.

Meer dan rescue tools

Er kunnen zich situaties voordoen die u van tevoren niet ziet aankomen. Ook tijdens deze gebeurtenissen is het van belang dat u uw werk veilig kunt uitvoeren. Firstcarecompany biedt naast rescue tools ook andere tactische uitrusting aan. Zo hebben we onder meer passende kleding en tactische vesten, maar ook diverse trainingsmiddelen zodat u goed voorbereid aan uw dienst kunt beginnen. Helaas krijgt ook EHBO-personeel te maken met onveilige situaties. Wij voorzien eerste hulpmedewerkers daarom van uitrusting om zowel het slachtoffer als zichzelf veilig te kunnen houden. Denk hierbij aan tactische uitrusting voor reanimatie en beademing, maar ook tools voor het stelpen van bloedingen en het ingrijpen bij onderkoeling.

Rescue tools bestellen

Wilt u graag rescue tools bestellen bij Firstcarecompany? Deze bestelt u eenvoudig via onze webshop. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Wilt u de rescue tools eerst liever fysiek bekijken? Dan kunt u ook langskomen in onze winkel in Deventer. Als u nog vragen heeft over het kopen van rescue tools of één van onze andere producten kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.