Winkelwagen 0
€ 0,00

Knie beschermers

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gel kniebeschermers

Om veilig te kunnen werken is een goede uitrusting en persoonlijke bescherming erg belangrijk. Bij Firstcarecompany hebben we een ruim assortiment aan persoonlijke bescherming voor professioneel gebruik, zoals defensie, politie en hulpverleners onder zware omstandigheden. De Tactical gel kniebeschermers van Firstcarecompany beschermen uw knieën op harde en ruwe ondergronden, zodat u goed beschermd bent bij ernstige calamiteiten. Wij hebben diverse kniebeschermers in het assortiment. Zo is er voor elke situatie passende bescherming.

Tactical gel kniebeschermers

Het assortiment van FirstcareCompany bestaat uit diverse gel kniebeschermers. Zo beschikken we over gel kniebeschermers van het merk Tactical. Dit zijn professionele kniebeschermers die speciaal zijn ontwikkeld om de druk op de knieën te verminderen. De kniebeschermers van Tactical onderscheiden zich door de kwalitatief goede afwerking en zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik. De 5.11 Tactical EKO.K1 en de EKO.K gel kniebeschermers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben een universele maat. Daarnaast beschikken beide soorten over antislip gespen, een EVA-kussen met gelkern en een dop met dubbele dichtheid en een gestructureerd gripoppervlak. De kniebeschermers zijn erg stabiel waardoor ze zeer comfortabel zijn. Uw knieën worden beschermd tegen harde en zachte materialen, maar ook tegen onregelmatigheden in een vloer of ondergrond.

Meer lichaamsbescherming

Als u op zoek bent naar gel kniebeschermers, bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere benodigdheden om u zo goed mogelijk te beschermen. Zo hebben we ook elleboogbeschermers in ons assortiment. Deze kunt u zowel onder als over uw kleding dragen. De elleboogbeschermers beschikken over een harde thermoplastische antislip buitenschaal en een sterk absorberend schuim aan de binnenkant om uw ellebogen optimaal te beschermen. Door de twee verstelbare elastische banden zijn de elleboogbeschermers gemakkelijk aan te passen. De knie- en elleboogbeschermers zijn ook als set verkrijgbaar. Wij adviseren u graag over de diverse soorten persoonlijke bescherming die passen bij uw beroep of situatie.

Gel kniebeschermers bestellen

Heeft u interesse in onze gel kniebeschermers? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via de webshop. U ontvangt binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Wilt u de kniebeschermers liever fysiek bekijken? Dan bent ook altijd van harte welkom in onze winkel in Deventer. Heeft u nog vragen over onze gel kniebeschermers, elleboogbeschermers of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.