Winkelwagen 0
€ 0,00

Belt keepers

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Belt keepers

Bent u op zoek naar betrouwbare en kwalitatieve belt keepers? Dat begrijpen we bij Firstcarecompany maar al te goed. Bij Firstcarecompany hebben we, als de tactische specialist van Nederland, een breed aanbod aan uitrusting. In dit assortiment zitten ook diverse belt keepers, deze verkopen wij per stuk maar ook in bundels (4 stuks).

Belt keepers zijn een belangrijk onderdeel van de uitrusting van bijvoorbeeld politie, handhaving en beveiliging. Belt keepers zorgen er namelijk voor dat de dienstriem goed wordt bevestigd aan de riem van de broek zelf. Door deze goed aan elkaar te koppelen wordt er voorkomen dat één van de twee gaat schuiven tijdens het bewegen. Door het dragen van belt keepers ervaart u dus minder hinder van het dragen van een dienstriem.

Belt keepers van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we verschillende belt keepers in ons assortiment. Zo bieden wij losse belt keepers aan, maar ook belt keepers in een bundel van vier. Kijk bijvoorbeeld naar onze Beltkeepers (4 stuks). Deze belt keepers zijn speciaal ontwikkeld voor het op de plaats houden van uw riem en de daarbij behorende uitrusting. De beltkeepers kosten €12,50 en dat krijgt u gelijk vier stuks waarmee u lang vooruit kunt. Het voordeel van een kopen van een bundel is dat u waarschijnlijk voor een lange tijd voorzien bent van betrouwbare belt keepers. Mocht er tijdens uw dienst of andere activiteiten één kapot gaan, kunt u gelijk schakelen naar een nieuwe.

Belt keeper de Luxe

Bij Firstcarecompany hebben we ook nog de Beltkeeper de Luxe. Deze belt keeper in speciale uitvoering blijft door zijn vormgeving vastzitten op de onderriem en hoeft niet elke keer weer bevestigd te worden zoals dat bij de normale uitvoering wel moet. De Belt keeper de Luxe is daarnaast gemaakt van onverwoestbaar laminaat, waardoor die ook veel weerstand biedt en niet snel kapot gaat. De Belt keeper de Luxe kost €9.50 per stuk en is uitermate betrouwbaar en geschikt voor het op zijn plaats houden van uw dienstriem en de uitrusting.

Bestellen bij Firstcarecompany

Wilt u graag één van onze belt keepers bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen over belt keepers of wilt u weer weten over één van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder. Als de tactische specialist van Nederland hebben wij als op het gebied van uitrusting en denken we graag met u mee.