Winkelwagen 0
€ 0,00

Porto en GSM

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Porto en GSM

In vakgebieden waarin men een portofoon of GSM bij zich moet dragen, is het belangrijk dat dit op een zo soepel mogelijke manier gebeurt. Voor hulpverleners of politie is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat zij hun handen vrij kunnen houden tijdens hun werkzaamheden. Om ervoor te zorgen dat ze wel te allen tijde bij hun communicatiemiddelen kunnen, bieden we bij Firstcarecompany diverse portofoon en GSM-houders aan. Hiermee kan men eenvoudig de communicatiemiddelen bij zich dragen zonder dat er hinder wordt ervaren tijdens de werkzaamheden.

Porto en GSM-harnas

Een goede en betrouwbare keuze voor het dragen van uw portofoon en GSM is de Radio Chest Harnas voor communicatiemiddelen. Dit harnas is speciaal ontwikkeld voor hulpverleners en brengt meerdere voordelen met zich mee. Het Radio Chest Harnas heeft de mogelijkheid om op een veilige manier twee portofoons bij zich te houden, die u op een snelle en eenvoudige manier kunt bedienen. De portofoons zijn dankzij verstelbare sluitingen goed beveiligd tegen verlies, waardoor de kans klein is dat u ze kwijtraakt. Daarnaast weegt het harnas maar 300 gram, waardoor u er tijdens de werkzaamheden ook weinig hinder van zult ervaren. De Radio Chest Harnes is een zeer compact en functioneel platform met aan de achterzijde ruimte voor het opbergen van documenten of andere items. Met dit harnas kunt u dus op een eenvoudige en veilige manier uw portofoon(s) en GSM bij u houden.

Enkele portofoon en GSM-houders

Draagt u enkel een portofoon of GSM tijdens uw werk en niet beide? Dan bieden wij ook diverse houders aan voor alleen een portofoon of GSM. Neem bijvoorbeeld de Nite Ize Run Off Waterproof Phone Pouch Black. Dit is een waterdichte opberg etui/hoes speciaal ontworpen voor het drooghouden van uw GSM of smartphone. De voorkant van de transparante GSM-hoes is smartphone compatible en u kunt uw telefoon dan ook gewoon gebruiken, ondanks dat deze beschermd is tegen water en achter een hoes zit. Op zoek naar een houder voor een portofoon? Dan kan de Universele Portofoonhouder OVDG de oplossing bieden. Dit is een universele portofoonhouder voor hulpverleningsdiensten en is voor verschillende portofoons passend en instelbaar. Daarnaast beschikt de portofoonhouder over een draagriem die instelbaar is tussen de 95 en 180 cm. Bij Firstcarecompany heeft u dus genoeg opties waarmee u uw portofoon en GSM eenvoudig en comfortabel bij u kunt dragen.

Contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in een van de bovenstaande portofoon of GSM-houders? Of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of bestel direct. Dan gaan wij graag voor u aan de slag.