Winkelwagen 0
€ 0,00

Helmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kevlar helmen

Het hoofd is één van de belangrijkste lichaamsdelen om te beschermen. Het dragen van een helm beschermt het hoofd van bijvoorbeeld rondvliegende brokstukken. Om bescherming te bieden tegen kogels worden vaak kevlar helmen gebruikt. Bij deze helmen komt er geen kogel zomaar doorheen. Indien gewenst kunnen er verschillende accessoires gemonteerd worden.

Kogelvrije helmen

Kogelvrije helmen zijn ontwikkeld om het hoofd maximale bescherming te bieden. Tegenwoordig zijn de meeste helmen lichtgewicht en hebben een comfortabel binnenwerk, waardoor ze makkelijk lange tijd te dragen zijn. Bij onze kogelvrije helmen is te kiezen uit een high cut, mid cut en regular cut model. Voor nog meer bescherming is het mogelijk te kiezen voor een helm met een kogelwerend vizier. Zo zijn ook de ogen beter beschermd tegen kogels. 

Tactische helmen 

Swiss Eye maakt verschillende slagwerende helmen. Deze helmen worden vaak gebruikt tijdens trainingen en worden geleverd in een universele maatvoering. Om de helm passend te maken kunnen de inlayers aan binnenkant bevestigd worden. Een helm kan pas optimaal beschermen als deze optimaal op het hoofd past. Ons assortiment bestaat uit helmen in verschillende maten. Zo is er altijd wel  een passende helm voor iedereen

Helmen en meer

Persoonlijke bescherming in gevaarlijke situaties is erg belangrijk. Naast kevlar helmen zijn in ons assortiment onder andere steek- en kogelvrije vesten, schietbrillen en schilden te vinden. Deze materialen beschermen de vitale delen van het lichaam, zo kan ernstig letsel worden voorkomen. Wij beiden uitrusting aan van goede kwaliteit om de persoonlijke veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen. 

Bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany vindt u een ruim assortiment; van kogelwerende vesten tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.