Winkelwagen 0
€ 0,00

Helmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kevlar helmen

Het hoofd is één van de belangrijkste lichaamsdelen om te beschermen. Het dragen van een helm beschermt het hoofd van bijvoorbeeld rondvliegende brokstukken. Om bescherming te bieden tegen kogels worden vaak kevlar helmen, ofwel een helm defensie, gebruikt. Bij kevlar helmen komt er geen kogel zomaar doorheen. Indien gewenst kunnen er verschillende accessoires op deze helm defensie gemonteerd worden. Met een helm defensie bent u optimaal beschermd tegen kogels, scherven en andere impacten tijdens uw (militaire) activiteiten.  

Kogelvrije helmen

Kogelvrije helmen zijn ontwikkeld om het hoofd maximale bescherming te bieden. Tegenwoordig zijn de meeste kogelvrije helmen lichtgewicht en hebben een comfortabel binnenwerk, waardoor ze makkelijk lange tijd te dragen zijn. Bij onze kogelvrije helmen is te kiezen uit een high cut, mid cut en regular cut model. Voor nog meer bescherming is het mogelijk te kiezen voor een helm met een kogelwerend vizier. Zo zijn ook de ogen beter beschermd tegen kogels. 

Tactical helm

Swiss Eye maakt verschillende slagwerende helmen. Deze tactical helm wordt vaak gebruikt tijdens trainingen en wordt in een universele maatvoering geleverd. Om de tactical helm passend te maken, kunnen de inlayers aan binnenkant bevestigd worden. Een tactical helm kan pas optimaal beschermen als deze optimaal op het hoofd past. Ons assortiment bestaat uit helmen in verschillende maten. Zo is er altijd wel een passende helm voor iedereen.

Politie helmen

In ons assortiment vindt u ook hoogwaardige politie helmen voor optimale bescherming tijdens rellen, tactische operaties en andere activiteiten. Deze politie helmen bieden veel draagcomfort en kunnen van een vizier of communicatiesysteem worden voorzien. Heeft u persoonlijke bescherming nodig tijdens oefenactiviteiten? Dan bieden wij ook verschillende sterke trainingshelmen of airsoft helmen aan. Zo hebben wij helmen voor iedere toepassing. 

Helmen en meer

Persoonlijke bescherming in gevaarlijke situaties is erg belangrijk. Naast kevlar helmen en politie helmen zijn in ons assortiment onder andere steek- en kogelvrije vesten, schietbrillen en schilden te vinden. Deze materialen beschermen de vitale delen van het lichaam. Zo kan ernstig letsel worden voorkomen. Wij bieden uitrusting van goede kwaliteit aan om de persoonlijke veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen. 

Bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany vindt u een ruim assortiment; van kogelwerende vesten tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u bijvoorbeeld vragen over een helm defensie of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.