Winkelwagen 0
€ 0,00

Slaapzakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Slaapzak kopen

Gaat u binnenkort kamperen of de natuur trotseren tijdens een van uw survival- of outdooractiviteiten? Dan zijn de juiste tools en benodigdheden onmisbaar. Firstcarecompany is specialist op het gebied van persoonlijke bescherming en outdooruitrusting. Geen wonder dus dat u bij ons ook terecht kunt om een geschikte lichtgewicht slaapzak te kopen voor al uw avonturen.

Lichtgewicht slaapzak kopen

Bent u op zoek naar een lichtgewicht slaapzak? Deze is onmisbaar als u op avontuur gaat en niet te veel gewicht mee wilt nemen. Bij Firstcarecompany hebben we verschillende lichtgewicht slaapzakken die u, ondanks het lage gewicht, goed warm houden. Zo kunt u genieten van een goede nachtrust na een dag inspanning en kunt u de volgende dag weer vol energie verder met uw avontuur.

Waarom een mummie slaapzak kopen?

Vaak zie je bij ‘normale’ slaapzakmodellen dat warmte verloren gaat door de vorm van de slaapzak. Met name aan de bovenzijde verliezen slaapzakken dan veel warmte. Een mummie slaapzak daarentegen is speciaal ontworpen om warmte vast te houden. De slaapzak is anatomisch gevormd en daardoor aangepast aan het menselijk lichaam. Het voeteneinde is smal en loopt breder op naar de heupen, waardoor er relatief minder lucht opgewarmd en warm gehouden hoeft te worden. De mummie slaapzak beschikt daarnaast over een capuchon die uw hoofd warm houdt. Veel warmte gaat in koudere omstandigheden verloren bij het hoofd. Dat is nu geen probleem meer. De capuchon kunt u middels de aantrekkoorden naar wens instellen.

Eenvoudig een slaapzak kopen

Wilt u graag een slaapzak kopen bij Firstcarecompany? Dan bestelt u deze gemakkelijk via onze webshop. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Overheidsinstanties hebben ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Wilt u het product graag eerst bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Deventer. Onze medewerkers in de winkel voorzien u graag van persoonlijk advies.

Meer survivalbenodigdheden

Naast een goede slaapzak kopen kunt u bij Firstcarecompany ook andere survivalbenodigdheden aanschaffen. Wanneer u de outdoor gaat opzoeken, zult u ongetwijfeld op een bepaald punt vuur nodig hebben. Wij hebben de juiste fire steels en brandstoffen in ons assortiment om snel een vuur aan te maken in alle omstandigheden. Gaat u eropuit om dieren te spotten? Dan is een goede binoculaire verrekijker onmisbaar. Wij adviseren u graag over de benodigdheden en materialen die u absoluut niet mag vergeten tijdens uw outdooractiviteiten.

Vragen over slaapzak kopen?

Heeft u nog vragen over een slaapzak kopen of over een van onze andere producten? Win gerust advies in bij onze experts door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!