Winkelwagen 0
€ 0,00

Schietbrillen

Schietbrillen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Bescherm uw ogen met een schietbril

Uw ogen zijn een zeer kwetsbaar onderdeel van uw lichaam. Daarom raadt Firstcarecompany aan een schietbril te kopen en te dragen als onderdeel van uw tactische uitrusting. Hiermee voorkomt u onnodig letsel ten gevolge van terugketsende loodfragmenten na het afvuren van een vuurwapen. Bij Firstcarecompany heeft u de keuze uit verschillende soorten schietbrillen van zeer hoge kwaliteit. Wij leveren items uit ons tactische assortiment aan politie, defensie, handhaving, beveiliging en ambulancepersoneel. Maar ook als particulier bent u welkom om een schietbril voor defensie of een van onze andere producten te kopen.

Verschil normale veiligheidsbril en schietbril

Schietbrillen beschermen uw ogen bij het afvuren van een vuurwapen en worden ook wel ballistische brillen genoemd. Ze zijn bestand tegen een hogere impact dan een normale veiligheidsbril voor schietsport en worden daarom veelal gebruikt door onder andere politie en defensie. Kiest u voor een schietbril in plaats van een normale veiligheidsbril dan bent u dus nog beter beschermd.

Verschillende soorten schietbrillen

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten schietbrillen en kits. Zo bestaat de ballistische schietbrilkit van Wiley X uit een schietbril met drie verschillende glazen. Zo heeft u voor elke situatie prettig zicht. Deze bril is naast bescherming van de ogen ook zeer geschikt voor casual gebruik. Naast een ballistische schietbril van Wiley X kunt u ook bij ons terecht voor een Swiss Eye schietbril. Wij leveren de Maverick-, Lancer-, Raptor- en Night Hawk-uitvoering. Deze brillen zijn ideaal voor op de schietbaan en bieden voldoende veiligheid voor uw ogen, dankzij de gecertificeerde ballistische brillenglazen. Tot slot bieden wij schietbrillen van het merk Bolle aan. 

Veiligheidsbril schietsport Swiss Eye

Swiss Eye is een brillenmerk uit Duitsland dat is opgericht in 1998. Het bedrijf focust zich op het ontwerpen, produceren en verkopen van sport-, vrijetijds-, veiligheids- en speciale brillen. Swiss Eye brak door in de markt doordat ze in staat waren om sportbrillen aantrekkelijk te maken voor de optiekbranche. Sindsdien levert het bedrijf aan meerdere gespecialiseerde dealers in Europa en lopen veel mensen met brillen van het merk Swiss Eye rond.

De Swiss Eye schietbrillen zijn ook populair dankzij het resistente materiaal en de breukvaste polycarbonaatlenzen, die voldoen aan de EN ISO 12312-1-normen. Daarnaast bieden alle modellen van deze veiligheidsbril schietsport 100% UVA-, UVB- en UVC-bescherming, waardoor de brillen van Swiss Eye als zeer veilig en betrouwbaar beschouwd en ervaren worden. Niet voor niets vertrouwen veel mensen op deze veiligheidsbril tijdens schietsport- en militaire activiteiten. In ons assortiment vindt u veel Swiss Eye schietbrillen, zodat u altijd een geschikt model vindt. 

Diverse schietbrillen van Swiss Eye

Bij Firstcarecompany hebben we diverse brillen van Swiss Eye. Zo hebben wij de Swiss Eye Raptor, een lichte en professionele bril voor het beschermen van de ogen. Deze schietbril defensie kan optimaal tijdens uw dienst in de openlucht worden gedragen. De glazen van de bril zijn krasbestendig en bieden 100% bescherming tegen UV. De bril is te verkrijgen met donkergrijze of doorzichtige glazen. Verder hebben we ook de Swiss Eye Night Hawk Tactische Schietbril. Deze professionele bril is ideaal voor gebruik op een schietbaan en biedt dankzij de gecertificeerde ballistische glazen uiterste veiligheid voor uw ogen. De glazen zijn namelijk getest op splinterverwerking en hagelmunitie, waardoor de veiligheid gegarandeerd kan worden. Daarnaast komt deze schietbril ook met drie verschillende soorten lenzen: lichtgrijs, oranje en doorzichtig. Om een schietbril defensie te kopen van het merk Swiss Eye bent u bij Firstcarecompany dus aan het juiste adres.

Meer weten over schietbrillen?

Firstcarecompany staat voor u klaar wanneer het gaat om tactische uitrusting en persoonlijk bescherming. Naast onze webshop kunt u ook terecht in onze fysieke winkel in Deventer voor professioneel advies. Heeft u nog vragen over schietbrillen of de toepassing van een schietbril voor defensie? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.