Winkelwagen 0
€ 0,00

Schietbrillen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schietbril kopen?

Uw ogen zijn een zeer kwetsbaar onderdeel van uw lichaam. Daarom raadt Firstcarecompany aan een schietbril te kopen en te dragen als onderdeel van uw tactische uitrusting. Hiermee voorkomt u onnodig letsel ten gevolge van terugketsende loodfragmenten na het afvuren van een vuurwapen. Bij Firstcarecompany heeft u de keuze uit verschillende soorten schietbrillen van zeer hoge kwaliteit. Wij leveren items uit ons tactische assortiment aan politie, defensie, handhaving, beveiliging en ambulancepersoneel. Als particulier bent u ook welkom om een schietbril te kopen en onze andere producten aan te schaffen.

Schietbrillen assortiment

U kunt oogletsel bij het afvuren van een vuurwapen voorkomen door een schietbril te kopen en dragen. Schietbrillen worden ook wel ballistische brillen genoemd en zijn bestand tegen een hogere impact dan een normale veiligheidsbril. Daarom worden ze veelal gebruikt door onder meer politie en defensie. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten schietbrillen en kits. Zo bestaat de ballistische schietbrilkit van Wiley X uit een schietbril met drie verschillende glazen, ieder uitermate fijn aan de ogen. Deze bril is naast bescherming van de ogen ook zeer geschikt voor casual gebruik, zoals voor op de motor, tijdens het sporten en tijdens de dienst. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een Swiss Eye schietbril wilt kopen. Wij leveren de Raptor- en de Night Hawk-uitvoering. Deze brillen zijn ideaal voor op de schietbaan en bieden voldoende veiligheid voor uw ogen dankzij de gecertificeerde ballistische brillenglazen. Wilt u liever een kit of schietbril kopen van het merk Bolle? Firstcarecompany biedt verschillende mogelijkheden, waaronder de Bolle Tactical Combat Kit. Deze schietbril wordt geleverd met een normaal frame en een elastische strap voor fixatie. Tevens zijn er drie wisselbare glazen bijgesloten: clear, smoke en ESP brilglazen. ESP (extra sensory perception) is een nieuw ontwikkelde glastechnologie die verblinding en de agressieve werking van blauw licht reduceert. Wij leveren ook een kit van het Amerikaanse merk ESS voor optimale oogbescherming. 

Professionele schietbril kopen

Alle schietbrillen van Firstcarecompany zijn beschermend tegen splinterwerking en hagelmunitie. Dat maakt ze ideaal voor op de schietbaan of in het veld. Bent u namelijk niet beschermd tegen terugkaatsende loodfragmenten, dan kunt u uw oog ernstig beschadigen of zelfs verliezen. Wilt u een schietbril kopen, dan bent u altijd verzekerd van gecertificeerde ballistische glazen voor optimale bescherming. Onze schietbrillen zijn daarnaast gemaakt van anti-allergisch materiaal. Verder bieden ze 100% bescherming tegen UV-straling, zijn ze krasbestendig en anti fog dankzij de speciale laag op de lenzen die het beslaan ervan tegengaat. U kunt verschillende brillenglazen bij ons vinden. Naast de 'gewone' transparante brillenglazen leveren wij ook oranje glazen, waardoor u alles scherper en gedetailleerder ziet, en donkere glazen voor zonbescherming. Bij Firstcarecompany kunt u ook andere brillen dan een schietbril kopen, zoals goggles en tactische zonnebrillen. Bent u benieuwd naar de rest van ons assortiment? U kunt bij ons terecht voor alles omtrent persoonlijke bescherming, uitrusting en survival. 

Swiss Eye

Bij Firstcarecompany bieden we ook schietbrillen van het merk Swiss Eye. Swiss Eye is een brillenmerk uit Duitsland dat is opgericht in 1998. Het bedrijf focust zich op het ontwerpen, produceren en verkopen van sport-, vrijetijds-, veiligheids- en speciale brillen. Swiss Eye brak door in de markt doordat ze in staat waren om sportbrillen aantrekkelijk te maken voor de optiekbranche. Sindsdien levert het bedrijf aan meerdere gespecialiseerde dealers in Europa en lopen veel mensen met brillen van het merk Swiss Eye rond.

Swiss Eye sportbrillen

Swiss Eye was een van de eerste brilproducenten die in staat was om een coating te ontwikkelen die twee dingen perfect combineert, namelijk een sportbril met een speciale anti-condens en anti-kras coating waarmee ongestoord sportplezier gegarandeerd kon worden. De Swiss Eye sportbrillen zijn ook populair dankzij het resistente materiaal en de breukvaste polycarbonaatlenzen, die voldoen aan de EN ISO 12312-1-normen. Daarnaast bieden alle modellen 100% UVA-, UVB- en UVC-bescherming, waardoor de sportbrillen van Swiss Eye als zeer veilig en betrouwbaar beschouwd en ervaren worden.

Diverse brillen van Swiss Eye

Bij Firstcarecompany hebben we diverse brillen van Swiss Eye. Zo hebben wij de Swiss Eye Raptor, een lichte en professionele bril voor het beschermen van de ogen. De bril kan tijdens een dienst in de openlucht gedragen worden of gebruikt worden als schietbril. De glazen van de bril zijn krasbestendig en bieden 100% bescherming tegen UV. De bril is te verkrijgen met donkergrijze of doorzichtige glazen. Verder hebben we ook de Swiss Eye Night Hawk Tactische Schietbril. Deze professionele bril is ideaal voor gebruik op een schietbaan en biedt dankzij de gecertificeerde ballistische glazen uiterste veiligheid voor uw ogen. De glazen zijn namelijk getest op splinterverwerking en hagelmunitie, waardoor de veiligheid gegarandeerd kan worden. Daarnaast komt deze schietbril ook met drie verschillende soorten lenzen: lichtgrijs, oranje en doorzichtig. Om een schietbril te kopen van het merk Swiss Eye bent u bij Firstcarecompany dus aan het juiste adres.

Swiss Eye schietbril kopen

Bij Firstcarecompany helpen we al ruim 15 jaar mensen aan de juiste tactische uitrusting. We helpen ook u graag verder in uw zoektocht naar een geschikte en professionele schietbril. Wilt u graag een van onze Swiss Eye of andere schietbrillen kopen? Bestel deze dan direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Het is goed om te weten dat overheidsinstanties bij ons op rekening kunnen bestellen, voor bedrijven is dit enkel mogelijk op aanvraag.

Contact

Firstcarecompany staat voor u klaar wanneer het gaat om tactische uitrusting en persoonlijk bescherming. Naast onze webshop kunt u ook terecht in onze fysieke winkel in Deventer voor professioneel advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.