Winkelwagen 0
€ 0,00

Fenix

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Fenix LED zaklamp

Firstcarecompany heeft een ruim assortiment aan tactische zaklampen. Met een zaklamp bent u altijd voorbereid op tactische situaties in het donker - of dit nu 's nachts is of in een slecht verlichte ruimte waar u onverwacht slecht zicht heeft. Een goede zaklamp is een onmisbaar onderdeel van uw persoonlijke uitrusting. Niet alleen overheidsinstanties, zoals defensie, politie, ambulance, beveiliging en handhaving, maar ook particulieren en outdoorspecialisten nemen geregeld een professionele Fenix LED zaklamp bij ons af. Naast oplaadbare Fenix LED zaklampen, kunt u bij ons ook terecht voor de Fenix LED zaklamp op batterijen. In ons ruime assortiment Fenix zaklampen vindt u ongetwijfeld de juiste Fenix LED zaklamp voor u.

Fenix PD36

Een van de nieuwste en beste zaklampen van Fenix is de Fenix PD36. Deze zaklamp is speciaal ontwikkeld in een tactische versie en heeft een praktische draairing om de lichtstanden gemakkelijk te doorlopen. Naast een enorm vermogen aan licht met maar liefst 3000 lumen heeft deze tactische en zeer praktische led zaklamp van Fenix de mogelijkheid om eenvoudig te schakelen tussen de tactische modus en duty modus. De Fenix PD36 TAC is een zeer krachtige en redelijk compacte led zaklamp met een lichtbundel bereik van 274 meter. Hiermee zet die vooral binnen surveillance afstanden alles en iedereen vol in het licht. Daarnaast kunt u dankzij de metalen draagclip de zaklamp eenvoudig koppelen aan bijvoorbeeld uw vest of riem. Een goede keuze dus als u op zoek bent naar een Fenix Zaklamp.

Meer zaklampen van Fenix

Bij Firstcarecompany hebben we naast de Fenix PD36 natuurlijk nog veel meer goede zaklampen van het merk Fenix. Neem bijvoorbeeld de Fenix PD35 V3.0, deze oplaadbare LED zaklamp is de opvolger van het uiterst populaire V2.0 model. Of de Fenix TK20R, een betrouwbare oplaadbare led zaklamp met zeer krachtige lichtbundel. Liever een wat compactere zaklamp? Bekijk dan eens de Fenix TK22 TAC, deze zaklamp kan omschreven worden als een zeer krachtige tactische USB oplaadbare LED zaklamp met 5 verschillende lichtstanden en 3 bedieningsmodus. Zijn de bovenstaande zaklampen voor u misschien aan de prijzige kant? Dan hebben we ook nog de Fenix E28R, deze zaklamp wordt omschreven als een compacte all day carry krachtige oplaadbare LED zaklamp met 5 verschillende lichtstanden. Bij Firstcarecompany heeft u dus genoeg keuze als uw op zoek bent naar een Fenix LED zaklamp.

Bestellen bij Firstcarecompany

U bestelt snel en eenvoudig uw Fenix LED zaklamp op onze webshop. Plaatst u een bestelling, dan kunt u binnen 24 uur een bestelbevestiging ontvangen. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar voor aankopen op onze webshop. Als overheidsinstantie is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele service en advies. Bent u nog niet zeker welke Fenix LED zaklamp bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.