Winkelwagen 0
€ 0,00

Peppersprayhouders

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pepperspray houder

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare pepperspray houder? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Als de uitrustingsspecialist van Nederland hebben wij diverse pepperspray houders in ons assortiment. Veel van onze producten en materialen zijn of worden getest door experts in het werkveld zelf. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten garanderen. Daarnaast zijn we als dé uitrustingsspecialist constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Op deze manier houden we ons aanbod actueel en kunnen we de beste en nieuwste producten blijven bieden. Liefhebbers van goede uitrusting zoals een pepperspray houder, weten ons dan ook al jarenlang te vinden.  

Pepperspray houder van Firstcarecompany

Het gebruiken van een pepperspray houder brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst kunt u met een pepperspray houder de pepperspray eenvoudig en comfortabel bij u dragen, zonder dat u hiervoor bijvoorbeeld een rugtas nodig bent. Daarnaast is de pepperspray dankzij de pepperspray houder ook altijd binnen handbereik, waardoor u deze snel kunt pakken en gebruiken. Bij Firstcarecompany hebben we verschillende pepperspray houders in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld de Peppersprayhouder Civiel met Velcro. Deze peppersprayhouder is goed geschikt voor het verdekt dragen van de pepperspray op bijvoorbeeld een tactisch vest. Door het harde velcro klittenband aan de achterzijde kan deze bevestigd worden aan tactische vesten of riemen met een zacht velcro systeem. Deze pepperspray houder is geschikt voor de standaard MK3 pepperspray die gebruikt wordt door de politie.

ESP pepperspray houders

In ons assortiment zitten ook diverse ESP pepperspray houders. Kijk bijvoorbeeld eens naar de ESP Tactische Roteerbare Houder 04-40 voor Pepperspray MK3. Dit is een unieke en professionele pepperspray houder voor het snel borgen en ter hand nemen van uw MK3 pepperspray wanneer nodig. De houder is voorzien van een klemsysteem waardoor de pepperspray met één hand eenvoudig en snel uit de houder is te halen. De pepperspray houder is 360 graden roteerbaar en in 16 standen verstelbaar. Hij kan bevestigd worden aan riemen van 30 t/m 60 millimeter breed.

Bestellen bij Firstcarecompany

Heeft u interesse in één van onze pepperspray houders? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om op rekening te bestellen, voor bedrijven kan dit eventueel op aanvraag. Voor de verkoop aan particulieren hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar. Wilt u meer weten over pepperspray houders of heeft u vragen over één van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.