Winkelwagen 0
€ 0,00

Set Knie- en ellenboogbeschermers

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Knie en elleboogbescherming van Firstcarecompany

Knie en elleboogbeschermers zijn onmisbaar in talloze situaties. Of het nu voor de sport is waarin u een grote kans op vallen heeft of dat het op tactische bescherming aankomt, met de knie en elleboogbeschermingssets van Firstcarecompany zit u goed! Het beschermen van uw scharniergewrichten is van uiterst belang. Het zijn deze gewrichten, vaker dan onze kogelgewrichten, die lasten krijgen te verduren die leiden tot verwering met de tijd. Daarom is het beschermen van deze gewrichten tijdens het beoefenen van sport, op oefening zijn of in échte veldsituaties belangrijk. Alle persoonlijke bescherming bestel je bij First Care Company!

Professionele knie en elleboog beschermset

In ons assortiment hebben we twee verschillende sets die voldoen aan onze eisen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en compleet gemaakt van niet-reflecterend materiaal, zij deze knie en elleboogbeschermers ideaal voor iedere situatie. Deze sets hebben een hard polyurethaan thermoplastic anti-slip buitenschaal en een zachte, comfortabele binnenkant met sterk schokabsorberend schuim. Aan de achterzijde heeft deze set elastische banden mét velcro in combinatie met D-ringen voor verstelbaarheid.

U hoeft overigens niet per definitie een set aan te schaffen. We verkopen de kniebeschermers en elleboogbeschermers ook los.

Ademende bescherming

Beide uitvoeringen van onze knie en elleboogbeschermsets zijn voorzien van ventilerende gaten. Zo houdt u het lichaam en de gewrichten koel, zelfs in het warmere weer. De gaten zijn overigens ook niet té groot, zodat ze niet inleveren op bescherming.

Bestel uw bescherming bij Firstcarecompany

Voor airsoft, skaten, defensie of survivallen… Onze knie en elleboogbeschermers zijn inzetbaar en ideaal voor veel verschillende situaties. Heeft u behoefte aan de juiste bescherming, niet alleen voor uw knieën en ellebogen, maar ook voor uw gezicht, handen of lichaam? Dan kunt u bij Firstcarecompany alles vinden wat u nodig zult hebben. Al onze producten zijn grondig getest en de certificeringen zijn gecontroleerd. Bestel vandaag nog uw lichaamsbescherming!