Winkelwagen 0
€ 0,00

Koken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Survival kookset

Bent u op zoek naar een goede en kwalitatieve survival kookset? Stop dan met zoeken want bij Firstcarecompany bent u aan het juiste adres. Als de uitrustingsspecialist van Nederland helpen we al ruim 15 jaar particulieren, bedrijven en overheden aan de juiste tactische uitrusting. Wij hebben dan ook een breed aanbod aan producten die speciaal gemaakt zijn voor het koken tijdens het survivallen. Bij Firstcarecompany leveren we enkel kwaliteitsproducten waarop u kunt rekenen. Veel van onze producten zijn getest in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Voor het vinden van een goede survival kookset zit u bij Firstcarecompany dus zeker goed.

Survival kookset van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse producten die thuishoren in goede survival kookset. Ons aanbod loopt uiteen van pannen en borden, tot aan bekers, bestek en zelfs een grill en BBQ. Kijk bijvoorbeeld eens naar de UCO Grilliput DUO, een praktische en draagbare grill. Met de UCO Grilliput heb je slechts 3 minuten nodig om een grill te installeren die groot genoeg is voor 2 a 3 personen. De UCO Grilliput Duo is daarnaast dankzij zijn compacte afmetingen en innovatieve manier van opbergen ideaal om mee te nemen tijdens outdoor activiteiten in de natuur. UCO, het bedrijf achter de grill, is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van outdoor producten. De focus hierbij ligt op het ontwikkelen van lichtgewicht producten die het gebruikersgemak en de veiligheid van de gebruikers moeten bevorderen. Een goede toevoeging dus aan uw survival kookset.

Meer dan een survival kookset

Bij Firstcarecompany kunt u voor veel meer terecht dan alleen een survival kookset. Wij hebben namelijk een veel breder aanbod op het gebied van uitrusting en survival. Zo bieden wij ook diverse producten waarmee vuur gemaakt kan worden, mogelijkheden voor energievoorzieningen en divers gereedschap. Daarnaast hebben we ook nog producten die u kunnen redden in noodsituaties en artikelen geschikt voor persoonlijke verzorging. Voor alles op het gebied van survival bent u bij Firstcarecompany dus goed.

Bestellen en contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in één van onze producten voor een survival kookset? Twijfel dan niet en bestel deze direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een van onze vele andere producten? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder. Als de uitrustingsspecialist van Nederland staan wij voor iedereen klaar.