Winkelwagen 0
€ 0,00

Zonne panelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mobiele zonnepanelen

Gaat u voor langere tijd de wildernis in, zonder zeker te weten wanneer u de bewoonde wereld weer tegenkomt? Dan is het belangrijk om goed voorbereid te zijn op alle situaties. Hoewel u zich waarschijnlijk prima kunt redden zonder stroom, zijn er ook situaties waarin u toch blij bent met energievoorziening. Daarom biedt Firstcarecompany u mobiele zonnepanelen aan die eenvoudig te vervoeren en op te zetten zijn. Zo weet u zeker dat u altijd het thuisfront kunt bereiken of uw zaklamp kunt opladen wanneer dat nodig mocht zijn.

Mobiele zonnepanelen van Nitecore

Ons assortiment bestaat uit verschillende mobiele zonnepanelen. De mobiele zonnepanelen van het merk Nitecore zijn speciaal ontworpen om te kunnen gebruiken wanneer u niet kunt terugvallen op een vast stroomnet. De Nitecore FSP100 is een hoogwaardig mobiel zonnepaneel dat eenvoudig op te vouwen en te vervoeren is. Hiermee heeft u het gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid, zonder u zorgen te hoeven maken wanneer u uw telefoon, camera, tablet, laptop of oplaadbare zaklamp wilt opladen. Bovendien laden de mobiele zonnepanelen uw apparaten zeer snel op, zodat u ook bij korte periodes van zon of wanneer u niet te lang wilt stoppen gebruik kunt maken van de energievoorziening.

Perfect voor outdooractiviteiten

De mobiele zonnepanelen van Firstcarecompany zijn ideaal tijdens uw avonturen en outdooractiviteiten. Ze worden geleverd in een handige, lichtgewicht draagtas ter grootte van een laptop. De meeste mobiele zonnepanelen worden geleverd met een USB-C-poort, DC-aansluiting en/of twee USB-A-poorten. Dit verschilt per merk en model, dus kijkt u goed welke mobiele zonnepanelen voor u het meest geschikt zijn.

Meer energievoorziening

Wilt u nu altijd verzekerd zijn van voldoende stroom, ook wanneer u even niet de tijd heeft om te stoppen of op de zon te wachten? Kijkt u dan eens bij een van onze andere energievoorzieningen, zoals onze power stations of power banks. Hiermee bent u niet afhankelijk van de weersomstandigheden en heeft u altijd voldoende stroom bij u tot u een nieuw oplaadpunt vindt. Bent u gecharmeerd van het Nitecore FSP100 mobiele zonnepaneel? Deze kunt u dan uitstekend combineren met de volgende power stations:

- Nitecore NPS200 Power Station - 54600 mAh

- Nitecore NPS400 Power Station - 117000 mAh

- Nitecore NPS600 Power Station - 165000 mAh

Mobiele zonnepanelen bestellen

Mobiele zonnepanelen zijn bijna onmisbaar wanneer u er voor langere tijd opuit gaat in de natuur. Wilt u uw eigen mobiele zonnepanelen bestellen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Binnen 24 uur ontvangt u een bestelbevestiging. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Komt u onze producten liever in onze fysieke winkel bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Daar helpen onze outdoorspecialisten u graag verder. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag op het gebied van uitrusting en persoonlijke bescherming.