Winkelwagen 0
€ 0,00

Multitool pouches

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Multitool pouches

Multitool pouches zijn draagtassen of etuis die speciaal zijn ontworpen om multitools te bevatten en veilig te dragen. Een multitool is een handig gereedschap dat verschillende functies in één compact apparaat integreert. De multitool pouches van Firstcarecompany zijn ontworpen om de multitool veilig op te bergen maar tegelijk ook toegankelijk om uw multitool te pakken wanneer dat nodig is. U kunt de multitool pouches aan riemen, broekzakken of rugzakken bevestigen. Zo is uw multitool altijd in de buurt als u uw werkzaamheden aan het uitvoeren bent.

Molle pouche

Een molle pouche is ontworpen om te worden bevestigd aan een vest of een riem. Zo heeft u gedurende diverse opdrachten de materialen eenvoudig binnen bereik. Deze molle pouche kan onder andere gebruikt worden door militairen, wetshandhandhavers en outdoorliefhebbers. Ze bieden flexibiliteit en modulariteit, zodat dragers hun uitrusting kunnen aanpassen en configureren op basis van hun behoeften.

Multi pouche materiaal

Een multi pouche, of een multitool pouche, van Firstcarecompany is in de meeste gevallen gemaakt van carbon, leer of stof. Bij Firstcarecompany hebben wij merken van Leatherman Premium, Tasmanian Tiger en Clip & Carry Kydex Carbon. De kleine multi pouches zijn ideaal voor het opbergen van een zaklamp of een sleutel. De grote multi pouches zijn vooral makkelijk voor het dragen van waterflessen en andere grotere benodigdheden.

Verschillende soorten pouches

De pouches variëren in ontwerp en materialen, maar ze hebben over het algemeen compartimenten en bevestigingen die zijn aangepast aan de vorm en grootte van multitools. Pouches zijn populair bij professionals zoals bouwers, technici, kampeerders en outdoorliefhebbers, omdat ze een georganiseerde en gemakkelijke manier bieden om multitools te dragen.

Naast multitool pouches heeft Firstcarecompany ook tool pockets en zakmes pouches. Tool pockets zijn kleine zakjes of vakken op gereedschapsriemen, werkkleding of rugzakken, ontworpen om specifieke gereedschappen op te bergen. Zakmes pouches zijn hoesjes of etuis die ontworpen zijn om zakmessen veilig op te bergen en te dragen. Handig voor mensen die graag een zakmes bij zich dragen.

Bestel uw multitool pouches

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze multitool pouches. Verhoog je efficiëntie en bestel nu bij Firstcarecompany! Bereid je voor op elke taak met betrouwbare draagoplossingen die wij bieden.