Winkelwagen 0
€ 0,00

Tactische Zakmessen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Tactische zakmessen

Het dragen van een tactisch zakmes kan nooit kwaad. Het kan namelijk zo gebeuren dat u zich in een situatie bevindt waarin tactische zakmessen de uitweg bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ongeluk met de auto waardoor u verstrikt bent geraakt in uw gordel. Een tactisch zakmes kan dan de redding bieden. Bij Firstcarecompany hebben we een breed aanbod aan tactische zakmessen van diverse merken en voor verschillende prijzen. De prijzen lopen uiteen tussen de €18,- en €120,-. Hierdoor zit ervoor bijna eenieder wel een geschikte optie bij.

Tactische zakmessen van SOG

Bij Firstcarecompany bieden we diverse tactische zakmessen van het merk SOG. SOG staat voor Studies and Observation Groups en is van oorsprong een merk dat zijn filosofie voor kwalitatief goede messen gebaseerd heeft op operators of mensen die geheel op zichzelf zijn aangewezen onder extreme omstandigheden en zelfredzaam dienen te zijn. Een van de nieuwste tactische zakmessen van SOG is de SOG Trident AT Black MK3 – RED CE. Dit mes heeft een speciaal reliëf voor een extreem goede grip om onder alle omstandigheden de controle te kunnen behouden en het mes veilig te kunnen hanteren. Dus zelfs wanneer uw handen nat, koud of glibberig zijn, verliest u dankzij de speciaal ontwikkelde handgrip op geen enkel moment de controle over uw mes.

Meer tactische zakmessen

Naast tactische zakmessen van het merk SOG, bieden we bij Firstcarecompany ook diverse zakmessen aan van merken als Umarex en Magnum. Neem bijvoorbeeld de Umarex Elite Force Folding Knife EF141, een allround tactisch zakmes met een zeer prettig handvat van polymeer. Het zakmes beschikt over een linerlock-vergrendeling, waardoor het simpel en effectief te openen en te sluiten is. Daarnaast wordt het mes geleverd met een draagclip waarmee u het mes veilig kunt opbergen in uw broekzak. We hebben ook de Magnum Black Spear, een handzaam en robuust multifunctioneel tactisch zakmes. Dit mes is ook zeer praktisch als u tactische handschoenen draagt en hierdoor over wat minder fijngevoeligheid beschikt. Ook dit mes wordt geleverd inclusief draagclip om hem veilig te kunnen vervoeren in uw broekzak.

Contact Firstcarecompany

Wilt u een van onze tactische zakmessen kopen? Dan is het goed om te weten dat wij onze messen uitsluitend verkopen aan personen van 18 jaar en ouder. Om deze reden is er een verificatie van uw identificatiebewijs vereist, deze kunt u sturen naar info@firstcarecompany.nl. De naam waarop u bestelt, dient overeen te komen met de naam op uw identificatiebewijs. Heeft u vragen over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.