Winkelwagen 0
€ 0,00

Meubilair

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veldbed kopen

Wilt u graag een veldbed kopen? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Als de uitrustingsspecialist van Nederland hebben wij namelijk diverse veldbedden in ons assortiment. Bij Firstcarecompany verkopen we enkel echte kwaliteitsproducten waarop u kunt vertrouwen tijdens uw werk of avontuurlijke omzwervingen. Daarnaast zijn veel van onze producten getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Als specialist op het gebied van uitrusting kunnen we u ook voorzien van deskundig en betrouwbaar advies. Zo denken we mee met uw wensen en behoeften en gaan we gezamenlijk op zoek naar de beste keuze voor u. Dit alles maakt dat liefhebbers van goede uitrusting, al jarenlang hun veldbed kopen bij ons.

Veldbed kopen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse veldbedden in ons assortiment. Bij ons kunt u namelijk een veldbed kopen in diverse kleuren en tegen uiteenlopende prijzen. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons opklapbare veldbed coyote, een sterk aluminium veldbed met stevige poten. Dit bed zorgt voor een stabiele slaapplek tijdens outdoor activiteiten of met het kamperen. Het veldbed is voorzien van een coyote kleurig 600 denier polyester doek en is geschikt voor mensen tot 120 kilogram. Het veldbed ligt comfortabel en is te vergelijken met een 1-persoonsbed als het gaat om de ruimte om op te liggen of slapen. Een voordeel van het kopen van een veldbed, is dat u een stuk boven de grond slaapt. Hierdoor heeft u minder last van wisselende weersomstandigheden zoals regen en vorst. Daarnaast is het veldbed eenvoudig te transporteren en verplaatsen, aangezien die inklapbaar is. Een goed veldbed kopen doet u dus bij Firstcarecompany.nl.

Meer van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany kunt u voor veel meer terecht dan enkel een veldbed kopen. Als de uitrustingsspecialist van Nederland hebben wij namelijk van alles op het gebied van uitrusting en survival. Hierbij kunt u denken aan producten op het gebied van persoonlijke bescherming, maar ook tactische kleding zoals truien, werkbroeken en jassen. Neem daarom gerust eens een kijkje bij al onze producten, als u op zoek bent naar wat anders dan een veldbed kopen.

Veldbed kopen van Firstcarecompany

Wilt u graag een veldbed kopen van Firstcarecompany? Aarzel dan niet en bestel hem eenvoudig en snel in onze webshop. Dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze vele producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.