Winkelwagen 0
€ 0,00

Maglite

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Maglite zaklamp oplaadbaar

Bent u op zoek naar een maglite oplaadbare zaklamp? Ontdek dan snel het assortiment van Firstcarecompany. Bij Firstcarecompany zijn we al ruim 15 jaar de tactische specialist van Nederland en bieden we een ruim assortiment aan producten voor onder andere politie, defensie en handhaving. Ook particulieren zijn van harte welkom om bij ons producten te bestellen. Of het nou gaat om een maglite zaklamp oplaadbaar of andere vormen van uitrusting, bij Firstcarecompany gaan we graag voor u aan de slag. Wij leveren namelijk kwaliteitsproducten waarop u kunt rekenen tijdens uw werk of andere activiteiten. Veel van onze materialen zijn getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Dit alles maakt dat liefhebbers van een goede uitrusting, zoals een maglite oplaadbare zaklamp, ons al jarenlang weten te vinden.

Maglite oplaadbaar van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany bieden we diverse oplaadbare zaklampen van hoge kwaliteit, waaronder een maglite zaklamp oplaadbaar. Maglite is één van de bekendste zaklamp merken wereldwijd en staat al jarenlang bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. Kijk namelijk maar eens naar de Maglite ML150LR Oplaadbare LED Zaklamp, een klassieker onder de maglite oplaadbare zaklampen. Deze oplaadbare zaklamp is zeer geliefd onder hulpverlenende instanties dankzij zijn betrouwbaarheid en robuustheid. De combinatie van een focusbare - en krachtige lichtbundel tot wel 407 meter maken de vernieuwde uitvoering tot een topper onder de maglite oplaadbare zaklampen. De lichtbundel van deze oplaadbare zaklamp is ook eenvoudig aan te passen door de lampkop een kwartslag te draaien. Op deze manier heeft de gebruiker altijd zelf de keuze of die een brede straal wil voor een korte afstand of een dunne straal met langer bereik. Daarnaast heeft deze maglite oplaadbaar door een verbetering in de accu, nu de beschikking over een energiebesparende modus waarmee die tot wel 79 uur kan branden. Ideaal dus voor situaties waarbij er weinig tot geen tijd is om de zaklamp op te laden. Mocht er wel tijd zijn om de zaklamp op te laden, dan kan dat eenvoudig en snel met het meegeleverde laadstation. Deze is gemakkelijk te monteren in een auto of bijvoorbeeld op kantoor.

Maglite zaklamp oplaadbaar bestellen

Wilt u graag een maglite zaklamp die oplaadbaar is bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Overheidsinstanties kunnen bij ons op rekening bestellen, voor bedrijven is dat eventueel mogelijk op aanvraag. Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer, dan helpen we graag verder. Als de uitrustingsspecialist van Nederland staan wij altijd voor u klaar.