Winkelwagen 0
€ 0,00

Tactische Heuptassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Tactische heuptas

Bent u op zoek naar een professionele tactische heuptas? Dan zit u bij Firstcarecompany zeker goed! Firstcarecompany is al ruim 15 jaar de tactische specialist van Nederland en helpt u graag verder met uw zoektocht naar een tactische heuptas. Wij hebben namelijk diverse professionele en kwalitatieve eerste hulp tassen in ons assortiment waarmee u altijd in staat bent om goede eerste hulp te bieden. Bij Firstcarecompany hebben we een breed aanbod aan producten voor politie, defensie, handhaving en ambulancepersoneel. Daarnaast zijn ook particulieren welkom om te profiteren van onze kwalitatieve producten.  

Eerste hulp tactische heuptas

Bij Firstcarecompany bieden we diverse tactische heuptassen die geschikt zijn voor de eerste hulp. Neem bijvoorbeeld de Eerste Hulp Heuptas Marsupia, een compacte en professionele heuptas geschikt voor het vervoeren van essentiële eerste hulp artikelen. Deze tactische heuptas is aan de voorkant voorzien van reflecterende strepen om meer herkenbaarheid te creëren en beschikt over een verstelbare heupband. De tas weegt van zichzelf maar 190 gram en heeft een volume van 2,5 liter. Daarnaast heeft de tas aan beide kanten een klein zijvakje met een rits waarin u bijvoorbeeld wegwerphandschoenen kunt bewaren. Zo kunt u naast al uw noodzakelijke artikelen ook enkele accessoires meenemen.

Meer mogelijkheden

Op zoek naar een wat uitgebreidere tactische heuptas die geschikt is voor de eerste hulp? Dan is de Eerste Hulp Heup/Been Tas Quickaids een goede keus. Deze tas is speciaal ontwikkeld om noodzakelijke uitrustingsartikelen op te bergen en te vervoeren. Hierbij kunt u denken aan artikelen zoals verbandmiddelen, BLS-uitrusting of ALS-uitrusting. De tactische heuptas is zeer compact en beschikt over elastische bevestigingssystemen die ervoor zorgen dat al uw materiaal geordend en gestructureerd opgeborgen blijft. Daarnaast heeft de tas een volume van ruim vier liter en kan deze met één hand geopend worden, zodat u tegelijkertijd al kunt beginnen met het verlenen van de eerste hulp. Ten slotte kan de tas, indien gewenst, ook gedragen worden aan een riem. Genoeg redenen dus om te kiezen voor deze tactische heuptas.

Contact voor tactische heuptas

Heeft u interesse in een van onze tactische heuptassen? Bestel deze direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder. Interesse in een van onze andere tactische producten op het gebied van persoonlijke bescherming, rugzakken en tassen, kleding of uitrusting? Kijk eens verder op onze webshop en ontdek wat we allemaal nog meer voor u kunnen betekenen.