Winkelwagen 0
€ 0,00

Rugzakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hydratie rugzak

Wilt u continue gemakkelijke toegang hebben tot water tijdens uw outdoor activiteiten en militaire operaties? Dan is een lichtgewicht hydratie rugzak van Firstcarecompany precies wat u nodig heeft in uw uitrusting. Een hydratie rugzak, ook wel water rugzak of drink rugzak, bestaat uit een innovatief systeem dat gebruikers eenvoudig toegang geeft tot water, met behulp van een ingebouwd waterreservoir en drinkslang. In ons aanbod vindt u compacte hydratie rugzakken met een opslagcapaciteit van 1L of 2,5L en verschillende handige features. Gaat u bijvoorbeeld een behoorlijke afstand afleggen, kamperen of op missie en bent u dus veel in beweging? Dan is het belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Met een water rugzak van Firstcarecompany zit u altijd goed.

Hoe werkt een drink rugzak?

Met een drink rugzak kunt u tijdens intensieve activiteiten zoals lopen, kruipen, klimmen of iets dergelijks altijd handsfree drinken. Dit is mogelijk door de drinkslang met mondstuk die aan de waterblaas (of waterreservoir) in de hydratie rugzak zit bevestigd en naar buiten wordt geleid. Vaak is dit over uw schouder, zodat de slang gemakkelijk tot uw mond kan reiken. Al onze drink rugzakken zijn licht in gewicht en voorzien van een quick refill cap, zodat ze eenvoudig bij te vullen zijn en u minimaal belemmeren. Een hydratie rugzak is het ideale hulpmiddel voor kampeerders, militairen, wetshandhavers en sporters die voortdurend toegang tot water nodig hebben. Wij bieden ook hydratie carriers om uw waterfles op te bergen. Zo vindt u bij Firstcarecompany altijd een geschikt drink backpack voor uw specifieke toepassing.

Hydration backpack

Wanneer u op zoek bent naar een hydration backpack, is het belangrijk om te kijken naar comfort en de features. Bij Firstcarecompany vindt u compacte hydratie rugzakken die perfect aansluiten bij uw behoeften. Zo biedt de MFH TPU Extreme Drink Backpack bijvoorbeeld ruimte voor 2,5 liter water en heeft verstelbare schouderbanden en een taille band. Zo is het draagcomfort altijd optimaal. Daarnaast hebben we ook de Pentagon Camel 2.0 Drink Backpack, welke extra opbergruimte biedt voor tools, snacks en persoonlijke spullen. U hoeft een hydratie rugzak bovendien nooit af te doen om te drinken. Zo vindt u bij ons altijd een hydration backpack die aan uw wensen voldoet.

Water backpack

Waar water essentieel is om te overleven, mag een water backpack niet ontbreken in uw uitrusting. U weet maar nooit hoelang u verder moet zonder toegang tot een waterbron, dus een goed gevulde hydratie rugzak kan nooit kwaad. Onze water backpacks zijn voorzien van antibacteriële en robuuste stoffen, maar het is belangrijk om de hygiëne niet uit het oog te verliezen. Maak uw water backpack daarom regelmatig schoon, om schimmels en bacteriën te voorkomen en de kwaliteit te behouden.

Hydratie rugzak van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany kunt u terecht voor veel meer dan een hydratie rugzak. Wij zijn uw specialist in uitrusting en leveren enkel producten van de hoogste kwaliteit. In ons uitgebreide aanbod vindt u alles wat u maar nodig heeft voor uw activiteiten. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over een hydratie rugzak? Neem contact op met onze specialisten of kom langs in onze winkel in Deventer. Wij helpen u graag verder!