Winkelwagen 0
€ 0,00

Ghillie suits

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ghillie suit kopen

Een ghillie suit wordt ontworpen met het doel om de drager ervan onopvallend in de omgeving op te laten gaan. Hierdoor blijft u onzichtbaar voor anderen. Een ghillie suit zorgt ook voor bescherming wanneer u niet in de gaten heeft dat er andere mensen in de buurt zijn. Met een ghillie suit blijft u anoniem, veilig en beschermd tegen anderen en/of situaties. Voor het kopen van een ghillie suit zit u bij Firstcarecompany goed.

Camouflage

Het kopen van een ghillie suit is voor verschillende mensen en beroepen van belang, denk aan personeel van defensie en snipers, maar ook natuurfotografen en dierspotters die zo min mogelijk willen opvallen. Ghillie suits worden vaak geleverd als kledingstuk of in een netstructuur die extra lussen bevat waarmee de kleding kan worden voorzien van groen, takken en twijgen. Hierdoor sluit de ghillie suit goed aan bij de omgeving en valt u niet op. Het kopen van een ghillie suit maakt u dus zo goed als onzichtbaar voor eenieder in uw omgeving.

Soorten ghillie suits

Er zijn ook 3- of 4-delige pakken met een speciale stof of een kunststofstructuur die het pak een grillige vorm geven, waardoor deze niet of nauwelijks opvalt. Firstcarecompany biedt ghillie suits aan in diverse vormen, soorten en formaten. Er zijn verschillende camouflages mogelijk, afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt. Zo heeft Firstcarecompany een ghillie suit voor een groen- en bosrijke omgeving, maar ook speciaal voor in de woestijn of rotsachtige omgevingen. Zelfs voor winterse landschappen zijn er speciale witte ghillie suits. Bij Firstcarecompany kunt u een ghillie suit kopen voor verschillende situaties.

Meer dan ghillie suits kopen

Wilt u graag een ghillie suit kopen bij Firstcarecompany? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. Na het bestellen ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar voor aankopen in onze (web)winkel. Als overheidsinstantie is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Bij Firstcarecompany kunt u veel meer dan alleen een ghillie suit kopen. U kunt bij ons ook terecht voor kogelwerende en steekwerende vesten, kogelwerende platen en plate carriers. Bekijk dan ook gerust eens ons assortiment voor al onze producten. Met onze producten bent u zo goed mogelijk beschermd tegen elke mogelijke dreiging. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!