Winkelwagen 0
€ 0,00

Kogelwerende helmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kogelvrije helm

Het hoofd is één van de belangrijkste lichaamsdelen om te allen tijde te beschermen in gevaarlijke situaties. Een kogelvrije helm beschermt het hoofd tegen bijvoorbeeld kogels en rondvliegende brokstukken. Firstcarecompany levert verschillende soorten kogelvrije helmen aan overheidsinstanties. Onze helmen zijn gemaakt van aramidevezels en kunnen uitgebreid worden met verscheidene accessoires.

Kogelvrije helmen van aramide

Alle kogelvrije helmen in het assortiment van Firstcarecompany zijn gemaakt van aramidevezels. Aramide is een zeer krachtige synthetische vezel die sterk, stootvast en slagvast is. Aramidevezels zijn ook zeer goed bestand tegen puntbelasting. Daardoor is de kans op fataal letsel door kogelinslag zo klein mogelijk. Onze kogelvrije helmen hebben een zeer laag gewicht en een aangenaam, verstelbaar binnenwerk, waardoor het draagcomfort zo hoog mogelijk is. Wij leveren drie verschillende modellen kogelwerende helmen: high cut, mid cut en regular cut. Al onze helmen bieden optimale bescherming tegen ballistische gevaren. Dit zijn gevaren die worden veroorzaakt door kogels met lage en hoge snelheden. Voor nog meer bescherming is het mogelijk om te kiezen voor een helm met een kogelwerend vizier. Zo zijn ook de ogen beter beschermd tegen kogelinslag.

Optimaal beschermd met helmen van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany leveren we naast kogelwerende helmen ook tactische slagwerende helmen van Swiss Eye. Swiss Eye ontwikkelt verschillende slagwerende helmen die zich perfect lenen voor de training en inzet van speciale eenheden. Onze slagwerende helmen worden geleverd met inlayers die aan de binnenkant bevestigd kunnen worden, zodat de helm optimaal naar het hoofd gevormd kan worden. Ons assortiment slag- en kogelvrije helmen kan in verschillende maten geleverd worden. Zo is er altijd een passende helm voor alle eenheden. Om uw uitrusting compleet te maken, kunt u bij Firstcarecompany ook terecht voor steek- en kogelvrije vestenschietbrillen en schilden. Deze materialen beschermen de vitale delen van het lichaam, waardoor ernstig letsel kan worden voorkomen. Wij bieden uitrusting aan van uitstekende kwaliteit om de veiligheid van iedere gebruiker zo goed mogelijk te waarborgen.

Kogelvrije helmen voor overheidsinstanties

De kogelwerende helmen van Firstcarecompany worden niet aan particulieren geleverd en kunnen alleen op aanvraag besteld worden. Kogelvrije helmen worden voornamelijk gebruikt ter bescherming in gevechtssituaties waarin particulieren niet zullen verkeren. Daarom leveren wij onze beschermende helmen slechts aan politie, justitie en defensie. Voor een offerte-aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany vindt u een ruim assortiment voor overheidsinstanties én particulieren. Plaatst u een online bestelling? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.