Winkelwagen 0
€ 0,00

Kogelwerende helmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Kogelwerende helmen

Het hoofd is één van de belangrijkste lichaamsdelen om te allen tijde te beschermen in gevaarlijke situaties. Kogelwerende helmen beschermen het hoofd bijvoorbeeld tegen kogels en rondvliegende brokstukken. Firstcarecompany levert verschillende soorten kogelwerende helmen aan overheidsinstanties. Onze helmen zijn gemaakt van aramidevezels en kunnen uitgebreid worden met verscheidene accessoires.

Kogelvrije helmen van aramide

Alle kogelvrije helmen in het assortiment van Firstcarecompany zijn gemaakt van aramidevezels. Aramide is een zeer krachtige synthetische vezel die sterk, stootvast en slagvast is. Aramidevezels zijn ook zeer goed bestand tegen puntbelasting. Daardoor is de kans op fataal letsel door kogelinslag zo klein mogelijk. Onze kogelwerende helmen hebben een zeer laag gewicht en een aangenaam, verstelbaar binnenwerk, waardoor het draagcomfort zo hoog mogelijk is. Wij leveren drie verschillende modellen kogelwerende helmen: high cut, mid cut en regular cut. Al onze helmen bieden optimale bescherming tegen ballistische gevaren. Dit zijn gevaren die worden veroorzaakt door kogels met lage en hoge snelheden. Voor nog meer bescherming is het mogelijk om te kiezen voor een helm met een kogelwerend vizier. Zo zijn ook de ogen beter beschermd tegen kogelinslag.

Šestan Busch helmen

Populaire kogelvrije helmen in ons assortiment zijn de Šestan Busch helmen. Deze helmen zijn perfect geschikt voor militaire toepassingen en bieden uitstekende ballistsche bescherming tegen scherven en kogels. Šestan Busch kogelwerende helmen bieden optimaal draagcomfort en kunnen eenvoudig van accessoires als een nachtkijker of ander vizier worden voorzien. Bestel Šestan Busch nu in de gewenste uitvoering en ga voor maximale bescherming tijdens uw activiteiten. 

Optimaal beschermd met helmen van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany leveren we naast kogelwerende helmen ook tactische slagwerende helmen van Swiss Eye. Swiss Eye ontwikkelt verschillende slagwerende helmen die zich perfect lenen voor de training en inzet van speciale eenheden. Onze slagwerende helmen worden geleverd met inlayers die aan de binnenkant bevestigd kunnen worden, zodat de helm optimaal naar het hoofd gevormd kan worden. Ons assortiment slag- en kogelvrije helmen kan in verschillende maten geleverd worden. Zo is er altijd een passende helm voor alle eenheden. Om uw uitrusting compleet te maken, kunt u bij Firstcarecompany ook terecht voor steek- en kogelvrije vestenschietbrillen en schilden. Deze materialen beschermen de vitale delen van het lichaam, waardoor ernstig letsel kan worden voorkomen. Wij bieden uitrusting en kogelwerende helmen van uitstekende kwaliteit aan om de veiligheid van iedere gebruiker zo goed mogelijk te waarborgen.

Kogelwerende helmen voor overheidsinstanties

De kogelwerende helmen van Firstcarecompany worden niet aan particulieren geleverd en kunnen alleen op aanvraag besteld worden. Kogelvrije helmen worden voornamelijk gebruikt ter bescherming in gevechtssituaties waarin particulieren niet zullen verkeren. Daarom leveren wij onze kogelwerende helmen slechts aan politie, justitie en defensie. Voor een offerte-aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany vindt u een ruim assortiment voor overheidsinstanties én particulieren. Plaatst u een online bestelling? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.