Winkelwagen 0
€ 0,00

Schiettassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schiettassen

Bent op zoek naar een betrouwbare en professionele schiettas? Dat begrijpen wij bij Firstcarecompany maar al te goed. Het veilig opbergen en vervoeren van uw vuurwapens een zeer belangrijk. Het hebben van de juiste en veilige schiettas is daarom een must. Bij Firstcarecompany hebben we een enorm assortiment aan producten op het gebied van veiligheid en tactische uitrusting. Professionele schiettassen kunnen hierin uiteraard niet ontbreken. Veel van onze producten worden of zijn getest door experts in het werkveld zelf, hierdoor kunnen we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten garanderen. Daarnaast zijn we als de tactische uitrustingsspecialist van Nederland, constant op de hoogste van de laatste ontwikkelingen in de markt, hierdoor kunnen we onze klanten de beste en meest actuele producten bieden. Voor het vinden en kopen van een goede schiettas bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Schiettassen van 5.11

Bij Firstcarecompany hebben we diverse schiettassen in ons assortiment. Deze schiettassen verschillen op het gebied van het merk, de kleur, de grootte, de inhoud en de prijs. De nieuwste schiettas in ons assortiment is de 5.11 Range Ready Bag Black. Deze schiettas van het merk 5.11 is een functionele en ruime wapentas voor het veilig opbergen en vervoeren van uw vuurwapen. Daarnaast biedt de tas, mede door zijn vijf externe opbergvakken, genoeg mogelijkheden voor het dragen en meenemen van munitie. De 5.11 Range Ready is voorzien van hoge kwaliteit YKK ritsen en is vervaardigd uit 600 denier polyester. De tas heeft een inhoud van maar liefst 43 liter en biedt daarmee ook de mogelijkheid voor het opbergen van gehoorbeschermers, wapenonderhoudsmiddelen en andere accessoires. Van het merk 5.11 bieden we daarnaast nog drie schiettassen aan, namelijk de 5.11 Range Ready Bag Sandstone, de 5.11 Range Master Backpack Set 33 liter Slate en de 5.11 Range Qualifier Bag.

First Tactical Recoil Rangebag

Naast de schiettassen van het merk 5.11 hebben we bij Firstcarecompany ook nog de First Tactical Recoil Rangebag. Dit is een functionele schiettas voor het veilig vervoeren van uw handvuurwapen, munitie en accessoires voor zo wel de hobby als de professionele (sport) schutter. Met maar liefst 6 externe en 13 interne opbergvakken kan uw uitrustig zorgvuldig worden opgeborgen. Hierdoor heeft u alle accessoires handig en eenvoudig bereikbaar opgeborgen in 1 tas. De First Tactical Recoil Rangebag is voorzien van hoge kwaliteit YKK ritsen en vervaardigd uit 500 Denier polyester.

Schiettas bestellen bij Firstcarecompany

Wilt u graag één van onze schiettassen bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder.