Winkelwagen 0
€ 0,00

Handschoenhouders

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tactische handschoenen houder

Een handschoenen houder is geen overbodige luxe voor politie, defensie, handhaving en beveiliging. Als u vaak met beschermende of tactische handschoenen werkt, wilt u ze veilig op kunnen bergen en snel voor handen hebben indien nodig. In dat geval is een handschoenen houder de ideale uitkomst. U kunt ieder type handschoen snel en gemakkelijk aan uw koppelriem opbergen met een handschoenhouder politie van Firstcarecompany.

Handschoenhouder koppel van Firstcarecompany

Firstcarecompany heeft verschillende handschoenhouders in haar assortiment. Wij beschikken onder meer over een handschoenen houder waarbij de handschoenen verticaal aan uw koppel bevestigd kunnen worden, zodat zoveel mogelijk ruimte bespaard wordt. Deze handschoenen houder is van zwart nylon en wordt met behulp van een robuuste klittenbandhouder aan uw koppel bevestigd. De handschoenhouder koppel kan ook aan uw riem worden bevestigd, mits uw riem niet breder is dan 5 centimeter. Deze handschoenhouder koppel biedt een zeer veilige manier van opbergen, zodat u uw handschoenen niet verliest. U kunt natuurlijk ook kiezen voor de clip handschoenen houder. Dit is een zelf-klemmende handschoenhouder koppel van kunststof waarmee u uw handschoenen kunt opbergen en ontkoppelen. Deze handschoenen houder is zeer geschikt wanneer u tijdens de dienst snel en eenvoudig uw handschoenen wilt gebruiken of opruimen.

Handschoenhouder politie geschikt voor alle handschoenen

Een handschoenen houder van Firstcarecompany is dankzij de universele maatvoering geschikt voor iedere soort tactische handschoenen. Wij hebben verschillende soorten handschoenen in ons assortiment, waaronder snijwerende handschoenen, tactische handschoenen en winterhandschoenenTactische handschoenen zijn ontwikkeld voor het uitvoeren van tactische handelingen. Door de perfecte strakke pasvorm van deze handschoenen voelen ze aan als een tweede huid. Snijwerende handschoenen beschermen uw handen tegen snijwonden. De snijwerende handschoenen van Firstcarecompany zijn te dragen zonder belemmering van uw werkzaamheden. Zelfs fouilleren en het gebruik van uw vuurwapen is met het dragen van deze handschoenen geen probleem. Tot slot zorgen onze winterhandschoenen ervoor dat uw handen warm blijven tijdens koude en gure dagen. Ondertussen heeft u nog steeds alle gewenste bewegingsvrijheid. Welke handschoenen u ook draagt tijdens uw werkzaamheden, met onze handschoen houder politie heeft u ze altijd binnen handbereik tijdens uw dienst. 

Meer dan handschoenen houder

Onze handschoenen houders zijn slechts een greep uit het brede assortiment van Firstcarecompany. Naast handschoenen zelf handschoenen houders leveren wij bijvoorbeeld ook steek- en kogelwerende vesten, tactical pants en wapenverlichtingvan het vooraanstaande merk Olight. Deze producten zijn van hoge kwaliteit om uw veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen in geval van calamiteiten. Wat u ook zoekt voor persoonlijke beveiliging, handschoenen houder en uitrusting, bij Firstcarecompany vindt u het. Heeft u specifieke wensen? Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd wat Firstcarecompany voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming en handschoenhouder politie.