Winkelwagen 0
€ 0,00

Rugzakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 119

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 119

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rugzakken 

Rugzakken zijn ideaal voor het vervoeren van spullen en onder tussen handen vrij houden. Daarnaast zorgt een rugzak dat de rug niet te zwaar belast wordt. De rugzakken in ons assortiment variëren van tactische rugzakken tot EHBO-tassen. 

Tactische rugzakken 

Tactische rugzakken worden veel gebruikt bij defensie en zijn speciaal gemaakt om de hele dag te dragen. Deze rugzakken beschikken over veel opbergruimte, goede afwerkingen en zijn gemaakt van goed waterafstotend materiaal. Om te zorgen voor goed draagcomfort zijn de schouderbanden voorzien van dual density foam. De tactische rugzakken in ons assortiment uitermate geschikt voor tochten en missies. Eén van de meest bekende merken is Tasmanian Tiger. De kwaliteitsproducten van Tasmanian Tiger zijn speciaal ontworpen voor gespecialiseerde legereenheden en overheidsgebruik. De speciale lasercut-molle aan de voorzijde en zijkanten biedt de optie om accessoires goed te bevestigen aan de rugzak. 

EHBO-rugzakken

EHBO-rugzakken worden met name gebruikt door first responders, reddingswerkers of spoedartsen die beide handen vrij moeten houden. Goede eerste hulp bij ongelukken is erg belangrijk. Om deze hulp te kunnen bieden zijn middelen nodig als verband, beademingszakken en spalken. Deze middelen en andere EHBO-uitrusting zijn op te bergen in een EHBO-rugzak. Door het lichte gewicht van de tas kan alles comfortabel worden meegenomen op lange afstanden en moeilijk terrein. 

Van tactische rugzakken tot slingbags

Rugzakken zijn ideaal voor lange tochten en het vrijhouden van de handen, maar naast rugzakken kunnen ook andere soorten tassen een uitkomst bieden voor het vervoeren van items. Zo is de Tasmanian Tiger Flight Case perfect voor het netjes bewaren meenemen van documenten. Om snel bij de spullen te komen zijn slingbags erg handig. Slingbags zijn soort schoudertassen die kruislings gedragen. Het is bij deze tassen mogelijk om het opbergcompartiment ook op de buik te dragen wanneer iets snel uit de tas gepakt moet worden. 

Bestellingen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van kogelwerende vesten tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.