Winkelwagen 0
€ 0,00

Scherf- en kogelwerende Dekens

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scherf- en kogelwerende dekens

Als dé specialist op het gebied van persoonlijke bescherming kunnen scherf- en kogelwerende dekens niet ontbreken in ons assortiment. Bij Firstcarecompany bieden we daarom diverse scherf- en kogelwerende dekens aan. Scherf- en kogelwerende dekens vallen onder de categorie beschermende ballistische panelen, in deze categorie zitten onder andere:

  1. Kogelwerende dekens
  2. Scherfwerende dekens
  3. Snijwerende dekens
  4. Op maat gemaakte kogelwerende panelen

Op maat gemaakte scherf- en kogelwerende dekens

Bij Firstcarecompany zijn we in staat om uw scherf- en kogelwerende dekens op maat te maken. Hierbij kijken we specifiek naar het benodigde formaat, het doel van het product en de mate van bescherming die gewenst is, om te bepalen welke aramidevezels er gebruikt moeten worden. De dekens worden dus niet alleen op maat, maar ook op uw eigen wensen en voorkeuren afgestemd. Heeft u behoefte aan een op maat gemaakte scherf- of kogelwerende deken? Dan zijn wij in staat deze op redelijk korte termijn te produceren en leveren. Hierop vormen dekens met afwijkende maten of extra bescherming voor speciale munitie of kalibers geen uitzondering. Let wel op: scherf- en kogelwerende dekens worden enkel verkocht aan medewerkers van de politie, defensie of justitie.

Meer dan scherf- en kogelwerende dekens

Bij Firstcarecompany kunt u voor veel meer terecht dan alleen scherf- en kogelwerende dekens. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van persoonlijke bescherming en bieden daarom ook diverse producten aan op het gebied van gezichtsbescherming, handschoenen, helmen en vesten. Maar persoonlijke bescherming is niet onze enige specialiteit. Zo hebben wij ook erg veel verschillende kledingproducten. Hierbij kunt u denken aan jassen, truien, broeken, schoenen en zelfs thermokleding. 

Uitrusting van Firstcarecompany

Naast dat we scherf- en kogelwerende dekens verkopen aan politie, defensie en justitie, hebben we nog meer producten speciaal voor politie-eenheden. Hierbij kunt u denken aan ID-houders en badges, tactische vesten, deurklemmen en wapenverlichting. Daarnaast bieden we ook diverse kledingstukken voor de politie aan, zoals jassen, mutsen en veiligheidsvesten. Het is van belang dat u als politieagent uw werkzaamheden tijdens de dienst veilig kunt uitvoeren. Dat betekent dat uw tactische uitrusting professioneel moet zijn en tegen een stootje moet kunnen. Daarvan bent u met de producten van Firstcarecompany verzekerd.

Contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in op maat gemaakte scherf- en kogelwerende dekens? Vraag dan een offerte aan, dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u vragen over een van onze vele andere producten? Neem contact met ons op, dan helpen we u graag verder!